Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

Две в едно: Жп моделизъм и туризъм!

(1/8) > >>

stoiko:
Уважаеми жп. моделисти, обичайните заподозрени  имаме идеята да направим сбирка през месец февруари в обновената хижа Морулей, която е разположена в южните склонове на Средна гора и на разстояние 25 км от град Стара Загора в източна посока над село Дълбоки. Датата на събитието жп моделизъм и туризъм ще я обявя допълнително, като тя ще бъде събота срещу неделя. Срокът за записване на тези които ще останат с обичайните заподозрени с преспиване на хижата е до 15.01.2018 година тук в темата. Обичайните заподозрени сме заели 11 места от легловата база в хижата.
Хижарите ще ни осигурят маса в столовата с размери 3х3 метра за нареждане на трасета и посуда каквато ни е необходима за приготвяне на храна, мезета и консумация на течности. Могат да ни приготвят храна но само по предварителна заявка. Хижата има апартаменти и спални за нощуване, като цената в отоплителния сезон в обикновените стаи е 15 лв. на легло. Повече информация какво представлява хижата може да намерите на следния адрес:   http://www.bulgarian-mountains.com/Huts/Sredna_gora/hija-moruley, където има и фото галерия.
Пожелавам Ви весело посрещане на новата година и нека тя бъде по успешна за всички нас!!! А кои сме обичайните заподозрени ще научите ако дойдете на сбирката или след това от снимковия материал.   

stoiko:
За тези от Вас, които ще използват обществен транспорт до Стара Загора ще организираме извозване с коли до хижата и обратно на следващия ден. За целта ще трябва да уточните в колко часа ще пристигнете и съответно в колко часа Вие обратния транспорт на следващия ден.

stoiko:
За всички проявяващи интерес към мероприятеието, Ви уведомявам, че то ще се състои на 17 и 18.02.2018 година. Часът (след R=13:00) ще бъде съобразен с пътуващите с обществен транспорт, т.к. преди заминаване за хижата ще минем през хранителен магазин за вземане на храна и по молба на някои колеги ще посетим магазин за електронни елементи.

stoiko:
Броя на участниците оставащи с преспиване на хижата е 13, като има и представителка на нежния пол. За тези от Вас които не са ясно давам следното пояснение: при нас такса за участие няма! Всеки си поема нощувката и решава дали ще участва в общото меню или ще е на индивидуална хранителна и течностна програма! Трафове за аналогово управление ще осигуря два броя! Всеки има право да донесе каквито иска модели за каране или разглеждане. Ако мащаба е различен от Н0 и ТТ ще трябва да си донесе и трасе!!!

ARTU:
Не мога да планирам преспиване. но на 99% ще дойда през деня. Ако има сняг, ще разровя с джипката :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия