Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на кула за въглища
totomoto:
Още малко напредък:
Нямам търпение да стане време за покрива ;D.
totomoto:
Дъното на бункера също е готово. Доста беше трудно, заради ограничения достъп. Ако пак ми се наложи да правя подобен участък ще използвам "миризливо" лепило, а не цианакрилатното - беше много досадно.
Вече е боядисано и започвам шахтата на подемника.
Не отделих нужното внимание на дължината на краката с идеята, че после лесно ще ги вкарам в равнина. Груба грешка - 12 крака в една равнина, без да имам пълен достъп си беше предизвикателство! За друг път ще знам.
gregary:
Става идеално!
Като заговори за лепило, ми стана интересно.
Какво всъщност лепило ползваш?
totomoto:
Ползвам само СА лепило защото става мигновено. Слава богу на дървото не прави (или не личи) характерното бяло замърсяване в близост до залепените участъци. Само където имам пластмаса в пластмаса ползвам лепилото за макети на Пико. По принцип имам и оригиналното лепило за Форекс, но за сега не ми се е наложило.
totomoto:
Шахтата е готова. Измислих си мястото на отвора, но това е положението - не намерих снимки на този обект.
Тука има и малко пирони вече ;D
Мислех си, че ще мога да нагъна ламарината на вълнички, но не се получи. Няма значение, така или иначе оригинално не е така.
Лека тренировка за нитове.
Само да спомена, че вратата е висока 22мм ;D. Нитовете са микроскопични :yahoo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия