Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на кула за въглища

<< < (4/15) > >>

totomoto:
Още малко напредък:

Нямам търпение да стане време за покрива  ;D.

totomoto:
Дъното на бункера също е готово. Доста беше трудно, заради ограничения достъп. Ако пак ми се наложи да правя подобен участък ще използвам "миризливо" лепило, а не цианакрилатното - беше много досадно.

Вече е боядисано и започвам шахтата на подемника.

Не отделих нужното внимание на дължината на краката с идеята, че после лесно ще ги вкарам в равнина. Груба грешка - 12 крака в една равнина, без да имам пълен достъп си беше предизвикателство! За друг път ще знам.

gregary:
Става идеално!
Като заговори за лепило, ми стана интересно.
Какво всъщност лепило ползваш?

totomoto:
Ползвам само СА лепило защото става мигновено. Слава богу на дървото не прави (или не личи) характерното бяло замърсяване в близост до залепените участъци. Само където имам пластмаса в пластмаса ползвам лепилото за макети на Пико. По принцип имам и оригиналното лепило за Форекс, но за сега не ми се е наложило.

totomoto:
Шахтата е готова. Измислих си мястото на отвора, но това е положението - не намерих снимки на този обект.

Тука има и малко пирони вече  ;D

Мислех си, че ще  мога да нагъна ламарината на вълнички, но не се получи. Няма значение, така или иначе оригинално не е така.   
Лека тренировка за нитове.

Само да спомена, че вратата е висока 22мм  ;D. Нитовете са микроскопични  :yahoo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия