Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на кула за въглища

<< < (5/15) > >>

pach:
Супер си!!!
И с нетовете си "играеш" вече!!! Тъкмо зарадва "броячите на нитове" - тоест тези дето се стремят към максимален ( ако е възможен) реализъм, за да се отличават от играчките!
Впрочем отвора на шахтата може и да го няма...или го остави
за " контролен". Шахтата е за въжета, или за вагонетка - и в
 двата случая те " тръгват от "-1" етаж (мазето) защото ако там
са въжетата ( при две вагонеткаи от двете страни на шахтата),
то ролките им са по-ниско от мястото с въглищата. Ако е една
вагонетка ( вътре в шахтата) то тя е по-ниско от въглищата, за да
може при спускане сама да изгребва нагоре материала.
Виж още един път разрезите и ще схванеш принципа!

totomoto:
Благодаря  :drinks:! Шахтата остава както е - следващата кула ще е по-засукана. Покрива от самото начало бях решил да се маха - не знам защо, но реших, че ще е добре. Основата е готова и пасва перфектно. Готов съм за "оламариняване"  ;D:

totomoto:
Добре, че я покрих, че днес го дават да вали  ;D

Доволен съм как става, нопповече ми се искаше да е с къдрава ламарина. Следващия път. Сега ще трябва да я състаря, че ламаринката е алуминиева и седи неестествено новичко. Ще пробвам с разни боички, а може и да си купя на тамия от порфи помадите.

mitko0888:
Аз си мислех че това му е състареното. Но може и още да я омажеш, ако искаш - въглища, ръжда, прах и т.н.

За гофрираната ламарина - виждал съм да се прави от картон (от кашони), или други опаковки - приличат на пластмасови. Махаш горния и долния слой, посредата е един лист на вълнички. след това може да го омажеш с Ц200 за да стане здраво.

totomoto:
Ами това си е една огромна барака за въглища и вероятно са били много мръсни. Това, за което говориш няма как да се приложи при мен. Аз поне не съм виждал толкова ситна "вълниста" хартия. Може би от снимките не става ясно колко е голям "обекта". Ширината на "листовете" ламарина е 11мм. Ето на какво казвам състарено - за мен може и повече   8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия