Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на кула за въглища
Mixy:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5049.msg110740#msg110740 date=1518878300 ---"Вертикалните" подпори на парапета на чертежа са перпендикулярни на парапета, а не са вертикални. Такова нещо съм виждал само на подвижни стълби. Но ако го имаш и на снимка - може и така да е.
--- Край на цитат ---
Ма те и на снимката (от Pach) са такива:
:scratch_ones_head:
А за макарите - ако се пробва нещо на хоби струг от дърво или някакъв мек метал, дали ще стане?
gregary:
Надали ще ти дам правилен съвет, но си мисля, че единственото ти решение с макарите е фотоец. Не е нужно да учиш занаят, а ми дай на някой да ти направи фототеца и ти после го монтирай. За жалост, не мога да ти препоръчам къде и кой, защото не ми се е налагало. Но, има момчета които са си поръчвали...
Успех! :drinks:
totomoto:
Mixy, това не е точно моята кула, но и при мен са така. С Митко обсъждахме по-скоро не достоверността, а как е по-красиво. Почти съм кандисал да направя макарите плътни - каквото такова! Някой ако предлага услуга фотоецване съм отворен за предложения. Не ми се иска да я претупвам ама не ми се и мотка още с този детайл.
pach:
А какви са чак толкова размерите на тези макари?
Дай скица или точни размери - диаметър и дебелина.
Също и колко броя ти трябват, както и дали ще са бутафорни или ще се въртят ( работеща система)?
totomoto:
Макарите са с диаметър 9мм и дебелина 1мм. Пет спици. Осем броя. Изникна ми още една възможност, която се надявам да изпробвам тези дни. Много се надявам да се получи за да мога друг път да не се забатачвам така!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия