Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на кула за въглища

<< < (9/15) > >>

mitko0888:
Стъпалата ми се виждат доста добре. Хич не са редки, не гледай сегашните норми за стълби. Само гледай парапетите да не са като на "чертежа", намери си някакви хубави снимки, като тази най-горе от pach. И там има 20 и няколко стъпала, както при теб, за същата височина.

totomoto:
Защо да не са като на чертежа? Гледам максимално да се придържам към него, не само за пропорциите но и за детайли! Какво му е на този парапет?

mitko0888:
"Вертикалните" подпори на парапета на чертежа са перпендикулярни на парапета, а не са вертикални. Такова нещо съм виждал само на подвижни стълби. Но ако го имаш и на снимка - може и така да е.

totomoto:
Да, и на мен ми направи впечатление това. Да си призная не ми харесва така, но ще бъде по-лесно за изпълнение. Намерил съм само една снимка на тази кула и е толкова зле, че не носи никаква информация.

totomoto:
Момчета, дайте идея за тези пусти макари!! Яко ударих на камък с тях, а не мога да продължа без да съм ги направил. Пробвах на лазер от форекс и резултата е катастрофа. Ще направя още един последен опит с друг материал, но нямам големи надежди. С фотоец не ми се захваща - да науча цял занаят само за осем колелца нямам време - не че не е нещо, което винаги съм искал да мога. Дайте някакви идеи!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия