Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Въпрос за декодер

<< < (3/5) > >>

svetljjjo:
Off-Topic:...И от къде все ги намирате тези допотоптни дешифратори.
Не знаете ли, че всеки такъв има определен брой записи в него.
Може да ти се струват много 10к, то съм виждал вече такива с изчерпан лимит на запис. Дори и да работите още, такива дешифратори, са все по-близо до лимита си, колкото са по-далеч,
Това за 10к записа пише ли го някъде ? Упоменато ли е в документацията на декодерите.
Щото е странно по принцип им дават на флаш паметите 100 хиляди записа и 10г да подържат четлива информацията
Мисля че едва ли някой може да изчерпа лимита на запис на декодер даже да си го постави за цел по скоро ще си скапе бутоните на
мишката преди да стигне и половината от лимита  :lol:

totomoto:
Абсолютно! 10К значи практически вечно.

mitko0888, декодера не приема никакви намеси. Днес пробвах всичко. Не мога даже да му сменя адреса - знаех, че е "20" защото го пишеше на кутията на лока. До тук съм с този декодер. Лока се движи сравнително добре! Лампите светят когато си поискат - ще го преживея.

mitko0888:

--- Цитат на: totomoto link=topic=5051.msg110417#msg110417 date=1516568801 ---Лампите светят когато си поискат - ще го преживея.

--- Край на цитат ---

Да не би на едни стъпки / скорост да светят, а на други да не светят?

totomoto:
Ако говориш за "14 28 128" стъпки - не, нямам предвид това .  Светват някъде на позиция 1 "часа" на врътката и пак угасват към 3,5. Без значение дали са включени от копчето за светлини ( "ОК" ако не се лъжа).

pach:

--- Цитат на: totomoto link=topic=5051.msg110417#msg110417 date=1516568801 ---Абсолютно! 10К значи практически вечно.

mitko0888, декодера не приема никакви намеси. Днес пробвах всичко. Не мога даже да му сменя адреса - знаех, че е "20" защото го пишеше на кутията на лока. До тук съм с този декодер.

--- Край на цитат ---

:blink:
Яяяяя...ти да видиш!!! Нали били вечни !?
 :scratch_ones_head:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия