Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Мартин Гетов
pavlinbg:
А относно дължината на модела - дължината между буферите е еднаква, но рамата на БДЖ 06 е по-къса от тази на модела :hi:
Кракомобила го е обяснил по-горе доста подробно и от първо лице. Само ще добавя, че БДЖ 06 в 6-та епоха също е с двоен прожектор.
МАШИНИСТ:
Буферите са закрепени на рамата .
Теглично - отбивачните съоръжения винаги се закрепват на рамата на локомотива.
Единствено може да има разлика ако има втора челна греда , на която са закрепени буферите , куплите с куките и прочее.
Как при еднакви междубуферни дължини единия ще е с по къса рама ?
Никой не дава никакви размери.
Дължина на локомотива с буфери - 17 000 мм.
Дължина на локомотива без буфери - 15 700 мм.
Тоест от 2 - те чела имаме по 650 мм. буфери
Това са данни от книга - Тракционният подвижен състав на БДЖ - том 2
Измерват се моделите , делим на 87 и виждаме разликата.
Тунингите с 1 , 2 и прочее прожектори , техния размер , цвят на коша , дръжки , ръкохватки , и други външни елементи , не променят цялостната визия , силует и предназначение на локомотива.
Nenchev:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=5072.msg113133#msg113133 date=1539783968 ---Благодаря за интереса! :hi:
Никога не съм изработвал модели и не смятам да го правя. По-скоро ги колекционирам, което също изисква базисни познания за техническите им характеристики. И да, за мен детайлът е важен. Това разбира се не означава, че отричам даден модел, просто в случая се опитах да дам съвет :)
--- Край на цитат ---
Познанията, с които разполагате съвсем не са базисни.. :hi: впечатлен съм.
daddy_g:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5072.msg113135#msg113135 date=1539786836 ---Буферите са закрепени на рамата .
Теглично - отбивачните съоръжения винаги се закрепват на рамата на локомотива.
Единствено може да има разлика ако има втора челна греда , на която са закрепени буферите , куплите с куките и прочее.
Как при еднакви междубуферни дължини единия ще е с по къса рама ?
Никой не дава никакви размери.
Дължина на локомотива с буфери - 17 000 мм.
Дължина на локомотива без буфери - 15 700 мм.
Тоест от 2 - те чела имаме по 650 мм. буфери
Това са данни от книга - Тракционният подвижен състав на БДЖ - том 2
Измерват се моделите , делим на 87 и виждаме разликата.
Тунингите с 1 , 2 и прочее прожектори , техния размер , цвят на коша , дръжки , ръкохватки , и други външни елементи , не променят цялостната визия , силует и предназначение на локомотива.
--- Край на цитат ---
Имам чертежи на 06, и то дори с размерите на болтовете.
Буферната греда е почти наравно с кабината.
При модела който е използвал Марто ясно се вижда, че буферната греда е изпъкнала напред с около 1-2мм (на око според мен... Точно колко Марто може да измери). Ама тези 1-2мм са си 87-174мм в действителност което никак не е малко. Според мен мисля че е най-добре първо да се избере конкретен номер локомотив, да се набави снимков материал какъвто има доста в интернет и фейсбук групите и тогава да се направи модела с всичките му подробности. Истината е че две еднакви машини няма... Може би освен при доставката им. През годините все нещо е правено или преработвано по тях. Сега реално май излезе че такъв 06, с тази буферна греда в БДЖ няма.
mitko0888:
Това с двете рами е дискутирано доста пъти. Едно леко изместване на мястото на фотографа дава доста лъжлива представа за челнат агреда. Ето една румънска скица на която ясно се виждат разликата:
А за детайлите - като погледна отпред една 06 и една 60, виждам именно разликата във фаровете, дръжките и други "дребни" детайли. Пък чак тогава отивам на разликите серии на нашата 06. Но все пак разликата в два модела трябва да е ясно видима.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия