Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ Серия 19 - мотрисата на привилегированите

<< < (13/16) > >>

Nenchev:
Уф...сега трябва и платката да си пре-инженирам...това ЖП моделизма било строго специфично.,..  мислех си, че можело да се импровизира...

Нищо, ще се пробвам...

svetljjjo:
Off-Topic:Понеже стабилизатори на напрежение обръща полюсите преди стабилизирането,
Аз това не го схванах не знам mitko0888 как го разтълкува  ;D

Кво имаш предвид как да светят светодиодите в зависимост от посоката на движение ли или ?

mitko0888:

--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5123.msg113439#msg113439 date=1541444673 ---Off-Topic:Понеже стабилизатори на напрежение обръща полюсите преди стабилизирането,
Аз това не го схванах не знам mitko0888 как го разтълкува  ;D

Кво имаш предвид как да светят светодиодите в зависимост от посоката на движение ли или ?

--- Край на цитат ---

Не съм го разтълкувал. Пуснах си го покрай ушите. Ама видях един общ минус, и написах плюс.

dred77:
 По въпроса с диодите , Митко има /според мен де/ на предвид ,че ще е по-лесно да се ползват такива:https://www.aliexpress.com/item/bicolor-biocolor-smd-0603-1615-led-diode-red-warm-white-color/32857224343.html?spm=2114.search0604.8.39.54a43a6dRUTnGO , отколкото тези които бях постнал по напред в темата , понеже декодерите подават постоянен + и управляват с -/как то е в доста устройства понеже е по-лесно управлвнието с маса/. На онези 2мм трябва да им се инвертира поляритета и е по сложно.

svetljjjo:
хубави са тея диоди ама смд и то с по два извода на страна те трудно се запояват дори когато са само с по един диод в корпус а пък два и с отделни изводи трябва да си добър с поялника  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия