Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Стига донори! - 3D принтирано шаси / талига
totomoto:
Винаги става мазало когато се омешат ХОБИ и БИЗНЕС. Не мисля, че двете неща могат да живеят заедно на едно място. Аз за себе си искам хобито ми да ми е хоби. Хората често забравят разликата, гълтат бастуна и веднага спира да е забавно. Искам да уточня, че не съм изкарал и една стотинка от всичките си хобита. Изкарвам пари с работата си.
P.S. Нямам предвид никого конкретно!
Krasi Tankista:
Ами ако на някой работата му е да прави модели? Тогава какво? Той няма право на глас ли :hi:?
Nenchev:
Понеже се чудех в коя тема е по-подходящо, слагам го и тук:
Ето за това иде реч...между осовото разстояние на колоосите се променя в зависимост от конкретния модел локомотив. За триосните - добавяме трета ос и още един червяк. След като наместим лифтовете, породени от FDM технологията остава да направим и токоснемането от релсите.
Ето линк към карданчето: http://3dppro.eu/shop/index.html#/Product/1537532856---3D-printable-cardanic-shaft-for-HO-sacle-1:87-trains
Не пускам трансмисията, защото тази е специфична за БДЖ серия 19, но ако някой иска файловете - да пише - ще ги публикувам.
svetljjjo:
Не се вижда снимката
дай линка към галерията че гугъл вече не дава да му се гледат снимки заради тея конвенций за авторските права
ще ни докарат до началото на 80-те години :lol:
Nenchev:
Много се извинявам....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия