Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Парна мотриса GANZ - БДЖ Серия 200
Nenchev:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5177.msg115302#msg115302 date=1553419353 ---Извинявай, Иво, но чак сега се вгледах по - подробно и ми се струва, че изпъкналите части по бордовете, които си направил са всъщност
" креватна или ако по - ви харесва железопътна живопис ". В реалността там няма тези изпъкнали щамповки. :(
--- Край на цитат ---
Краси, не си прав! Не е живопис!
Нали коментирахме вече Буонароти..
Nenchev:
Сега вече сериозно:
От тези щамповки спечелих 2 неща:
1. Голям зор беше да ги направя на програмата, фасулско ще е да ги махна - демек задобрявам със софтуера.
2. Още по-голям зор беше да ги изработя на FDM принтера - сега работата се опростява още повече.
По въпроса с тежестите - с около 200 грама олово върви супер. Обмислям да направя рамата от 4 ММ стомана, за да не се налага да тъпча олово вътре.
piko1:
И според мен стоманата е перфектен избор а за интериора
Какво ще правиш там или тепърва започваш с обмислянето
Nenchev:
Ще спретна едни пейки, ако не ме домързи може да нарежа на ленти (дъски) от дървен фурнир, но по-вероятно да си останат само принтирани и боядисани.
Колкото до котела, кранове тръби и др. ще се пробвам да ги пусна на смолния принтер.
Nenchev:
VIOLA!
Язък за сводовете....аз си ги харесвах... :prankster:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия