Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Парна мотриса GANZ - БДЖ Серия 200
Krasi Tankista:
--- Цитат на: Nenchev link=topic=5177.msg115292#msg115292 date=1553411985 ---Хора, искате ли да се върнем на темата за парна/дизелова мотриса 200 ? :pleasantry:
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Като обърнем отдолу ще видим ли това:
Снимка на нашата версия за сверка:
Nenchev:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5177.msg115295#msg115295 date=1553416906 ---Като обърнем отдолу ще видим ли това:
--- Край на цитат ---
Най-вероятно не. С една задвижена колоос не иска да джитка, особено по баир, да не говорим, че умира на стрелките, освен ако не е на 16 Волта и не се движи със скорост на болид от Формула 1. Поради тези причини, са задвижени и двете колооси - има кардани, валове и простотии, които съсипват благинките, наречени парни цилиндри. А да слагам 2 двигателя на всяка колоос и да ги крия в коша - първо за мен не си заслужава за тази въшка да се хабят 2 мотора, второ, май ми се върти в главата да й направя интериор...
Мога да се пробвам да маскирам леглото на двигателя като тези парни цилиндри, ама честно казано не ми се навлиза чак в такива подробности - мотриската като си джитка по релсите много-много не се вижда какво има отдолу. За да стане витринен модел - за сега нямам съответния стимул :blind:
mitko0888:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5177.msg115295#msg115295 date=1553416906 ---Като обърнем отдолу ще видим ли това:
--- Край на цитат ---
Дори и да не е баш същото отдолу, пак ще е ОК. Ама поне отстрани погледнато да е ясно кое е прозорец, кое е врата.
Nenchev:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5177.msg115298#msg115298 date=1553417831 ---Дори и да не е баш същото отдолу, пак ще е ОК. Ама поне отстрани погледнато да е ясно кое е прозорец, кое е врата.
--- Край на цитат ---
Точно и на място....голяма съм тиква...ама като няма читави скици и снимков материал - така става...ще преработя 5ти и 6ти панел - малко по-малки да станат заради касата и ще им боцна малко панти и дръжки....има, виждам, и едни малки отваряеми джамчета - и на тях панти, че и дограма...
Krasi Tankista:
Извинявай, Иво, но чак сега се вгледах по - подробно и ми се струва, че изпъкналите части по бордовете, които си направил са всъщност
" креватна или ако по - ви харесва железопътна живопис ". В реалността там няма тези изпъкнали щамповки. :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия