Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Парна мотриса GANZ - БДЖ Серия 200

<< < (2/7) > >>

Nenchev:
Благодарение на Piko1 търсих нещо в нета - едни немски дизеляци от WWII, но по неведоми Гугълски алгоритми стигнах и до една много интересна статия, съдейки по картинките.  Там има нашата мотриса 200, ама с инсталиран дизелов двигател...

ето линка: http://www.wikiwand.com/de/Weitzer-De_Dion-Bouton-Triebwagen

Krasi Tankista:
Парцельо си е твой - дек си искаш, там ке си легаш.   ;)

piko1:
Именно ние си чешем крастата  :sarcastic:

А що се отнася до това с художествената фантазия
Ми не е чак такава фантазия щом са се водили преговори
За локомолшън Серия 47 в началото на 90те та даже дори запазени серийни номера си имат в шкода ама финанси иок
Формата и може да е различна както по горе споменах
Може да е  на външен вид  като 85E и 93Е самия 93Е се води развитие на чешките 163 (71Е) те 3та генерация като се има предвид че 43р ( сиреч 44 и 45) и 163 се водят второ поколение

Krasi Tankista:
Разговори в сферата на моминските мечти са напълно излишни. Ако ще принизяваме диалога във форума до това ниво, аз няма да участвам. Не ми се хаби виртуално мастило, ако ме разбираш. Друг път можеш да се чешеш сам, няма нужда да ни занимаваш със сърбежите си.

:hi:

А аз ще ви помоля да показвате повече уважение към останалите участници във форума независимо какви идеи и мисли споделят! Иронично-ехидният тон си го оставете за други места.

Dispatcher

Nenchev:
Хора, искате ли да се върнем на темата за парна/дизелова мотриса 200 ? :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия