Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Време е танковете да дойдат

<< < (3/8) > >>

Nenchev:
Страхотен проект, Краси.  Аз съм ЗА кит версия - обичам сам да си ги омазвам моделите.

А ако е в 1:43 или по-голям бих му ръгнал два мотора 130, малко редуктори, едно Ардуино и да си го карам по поляната...

Krasi Tankista:

--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5198.msg114662#msg114662 date=1550504786 ---Колегите имат пред вид , най-показвания Т-34/85., който имаме и в музея и по-късната версия от " Четиримата танкисти и кучето " , и от " БЕЛИЯ ТИГЪР "  и прочее.
Добре де.не щуг , може и щурмгешутц .

--- Край на цитат ---

Е точно този го правят всички, пък и е най скучен. Нека да уточним модел, епоха, държава, така ще ми е по лесно да отговоря. Той е дори по - лесен за правене от щуга.

pach:
Краси, това е много хубаво, особено щото в  периода на ВСВ, ние сме го ползвали. Бих спретнал един взод върху, единични платформи от Панцери, Майбах пък и Пантери. подкрепени от
четири щурмови оръдия (в боя) и няколко Щаера и/или Опел Блиц,
една кухня и един Фолксваген (от ония плаващите) в тила!!!
По  въпроса ти:
- 75% за сглобяеми китове (цената у нас е от значение).
- 25% сглобени и боядисани ( за нямащите време, неможещи да сглобяват и откровенните мързели) - който иска да си плати за супер качество.

Т-34 и Т-72, каквито и у нас са служили и служат,
има вече произвеждани в 1/87 и 1/120.
Няма други типични машини ползвани и у нас,
като Т-62, Scoda Pkfz-38 и подобни в 1/87 и ако е възможно
в 1/120 - който мащаб по принцип  е беден от асортимент
не само у нас на бойни машини от различните епохи.

ПП. Добре де не беше фолксваген, ама ти се сещаш или плаващото или онова откритото с гофрата :scratch_ones_head:

Krasi Tankista:
Виж тук  http://www.hauler.cz/e-shop/1-120-(tt)-construction-kits-9/btr-60-pu-1517  Има нещичко в ТТ и качеството е високо.  :good:

pach:
Хайде еее, вече и БТР си имаме в ТТ!!!
При това цената  му е много прилична!!!
 &bgflag
Е май нашите не бяха чак "ПУ", но е една добра основа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия