Вдъхновен от модела на Краси, почнах да работя върху "Червена звезда - 1" - пласмасарка, разбира се, със собствено оригинално задвижване. И ако не бях изгледал 3 серии от "Златният век" тази вечер, в комбинация с 2 ракии, може би щях да постна и самия 3D модел. Но поради споменатите факти, поствам само скицата...

Тъй като ползвам за модел една хартиена разработка, отворен съм към коментари, критики и препоръки...и както обикновено - око за око - зъб за зъб.
п.п. Ако някой иска - да си го принтне на картон и да си го реже от хартия:

п.п.2 - като цъкнах на "предварителен преглед" да се насладя на гениалния си пост, забелязах, че пущината има калници.....аман! си рекох - пак зор с R1, но пък от друга страна щом литорината подкарах, това животно не би трябвало да се дърпа много-много....
п.п.3 Понеже, докато ми течеше мисълта по този пост - бавно и зиг-загообразно, поради впечатленията от Златния век и най-вече от двете ракии, та пушейки поредната цигара си зададох въпроса: "Б--А--С--И.....ми то такова, четвъртито, ръбесто, бронирано, тежко....що ли не го резна на рутера от 2-3 мм месинг....хем ще стане тежко - за респект...
та....очертава се интересен проект...