Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Чума (Брава Т5 2009)
Vlado:
А повече подробности защо е в този вид, в другия форум има ли? Тома Неверни съм и ми се струва, че ей тъй така само от седене без външни въздействия този му вид няма как да се случи. :)
п.п. Току що видях послеписа от предното мнение - и на мен ми стана интересно, та ако разбереш нещо повече, сподели го с нас, моля! :)
Krasi Tankista:
Моделите на Брадва в по - голямата си част са от цинк, особено парните. При тях обикновенно само кабината и дребните детайли са пластмасови. Описано е в каталозите конкретно за всеки модел. Такива проблеми не се наблюдават при модели на Трикс или Роко защото се спазва строга технологична дисциплина. Проблемът възниква , когато вместо един процент алуминий се влагат други по - евтини съставки. Според мен това не може да става без знанието на ръководството на фирмата. Просто искат да извлекат максимална печалба. Най - вероятно са заразени цели партиди или дори цялата продукция, но се появява само, когато модела се изложи на ниски температури. Между другото, не екстремно ниски. :dirol:
Krasi Tankista:
Причината за възникването на цинкова чума както казах е неспазване на тахнологията на леене. Малко подробности:
Замяна на легиращата съставка в сплавта - вместо един процент алуминий или манган, китайчетата добавят олово или калай. Така физико - химичните свойства на сплавта се влошават и при температури под 14 градуса по Целзий настъпват необратими промени в кристалната решетка. Следва пълно и безвъзвратно разрушаване на обекта. Това се случва независимо от възрастта на модела или начина на съхранение. Предполага се, че при избягване на резки температурни амплитуди е възможно процесът да бъде забавен. Практиката обаче сочи - ако един модел е заразен, той непременно ще умре. Както казах по - горе, честито на печелившите.
Изхода в такава ситуация е един: ДА СЕ КУПУВАТ МОДЕЛИ САМО ОТ КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ, произведени от фирми с висока професионална и технологична етика. За съжаление това не винаги е възможно.
gregary:
Лелееее (лелекането да се счита като от "Горещ ветър" на Любиша Самърджич :scratch_ones_head: :lol: ), аз чак сега разбрах, че Брава има метал, след толкова години в това хоби... :blink: Това е, защото не се интересувам от Брава, предвид това, че не предлага SBB асортимент (изключвам двата електровоза които имам) и не съм разглеждал детайлно каталозите й.
Изясниха се нещата... :drinks:
п.п. Извинявам се за offtopic-а
Krasi Tankista:
Има и много други проблеми при Брадва - непочистване на лияците при металните отливки, криво залепени детаили, некачествен финишинг, екстремно трошливи пластмасови части и т.н. Има обаче и плюсове - добър подбор на прототипите, финна детайлировка, прекрасни двигатели. Вагоните им са доста добри. Абе всеки си решава сам за себе си, какво го устройва. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия