Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Обороти и предавателно число
Nenchev:
--- Цитат на: pach link=topic=5220.msg115334#msg115334 date=1553537018 ---Червяка колко канален си го предвидил?
&bgflag
--- Край на цитат ---
Честно казано, идея си нямам...ето тези ползвам: https://www.aliexpress.com/item/phiopilan-0-5-Module-6-8mm-w6-8-1-5a-Aperture-1-45mm-White-Plastic-6/32862948918.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dGtE8Zz
Пфуууу, добре, че никой не забеляза, че при тази конфигурация оста на въртене е изместена от ябълката на кардана. Ама то как да забележи, като го нямаше и кардана... :pleasantry:
Не, че нещо, ама в този случай имаме следните дв хипотези: ако оста е изместена - вероятността да изплюва кардана е доста по-голяма и втората да изместя оста на въртене на талигата, което, обаче не гот.
Та набързо го преработих, преди да съм се изложил съвсем...
Преместих горното колело с 3.6 мм на ляво и нещата заспаха
pach:
Червяка ти е едноканален, а като стана въпрос
за забелязване - оста ти е ф2.0 мм, а отвора на червяка
едва ф1.45!!! Тоест тук имаш също несъответствие.
:drinks:
Nenchev:
Тенкю отново, Мистър Пач!!!
На пръв поглед не е проблем, защото имам същите червяци и с 1.95 отвор. Но на втори поглед се замислям:
Вариант 1 - остава така с големия отвор
Вариант 2 - правя лагеруващите отвори по 1.55 ММ, сменям оста, правя по-компактен и приличен кардан.
Предимства на вариант 2 - ще стане малко по-компактно
Недостатък:. Лагерчетата ми са за 2 мм ос - ще трябва да поръчвам нови или без тях...
Ще пробвам и двата варианта, пък да видим...
Nenchev:
След 5-6 преработки, мога да извикам ВЕНСЕРЕМОС!!!!!!
п.п. Остава да го видим как работи и да му замерим децибелите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия