Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ серия 47

<< < (3/6) > >>

mitko0888:
Краси, не знам защо му се връзваш на Петко, случаят е патологично ясен. Пусни "Петко piko1" в гугъл и ще видиш за какво става въпрос. Явно и доста други са забравили, щом има такова мълчание вече цял месец.

Господа, ако имате претенции към някой потребител, се обръщайте към мен, моля! Лакърдиите на тема кой какъв е във форума, не са желателни.

Dispatcher

Krasi Tankista:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5177.msg115293#msg115293 date=1553412277 ---Краси, не знам защо му се връзваш на Петко, случаят е патологично ясен. Пусни "Петко piko1" в гугъл и ще видиш за какво става въпрос. Явно и доста други са забравили, щом има такова мълчание вече цял месец.

--- Край на цитат ---

Благодаря. Разбрах за какво става въпрос.   :fie: 

piko1:
Възможно е щамповките който се виждат на тази снимка да са просто линии нанесени с  по светла боя ( напомнят ми за нещо подобно по вагоните от тази епоха на MAV ) която придава това " изпъкване сиреч оптическа измама Краси е прав в случая добре че не съм брояч на нитове при положение че има 3 снимки и един чертеж това е най доброто което може да се направи Иво прекрасна е а с тежестта как е ? Възможно ли е тази загуба на контакт с линиите да е породена именно от това?

До диспачера ако може да премести нашото лирично отклонение в нова тема само за серия 47 ще съм много благодарен смятам че и колегата Ненчев би ме подкрепил в това

Nenchev:

piko1:
Супер изглежда  :nyam:  шкодилак ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия