Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Пътнически вагони серия 63
LDimitrov:
dred77, преди време пазарувах подобни оптики от dpt-bg com. Асортимент доволен, наличностите обаче не винаги са налични ;-). За да няма разочарования при оформяне на поръчката, най-добре да се пита предварително, но нали идеята е на една доставка да мине всичко... Пиша това, защото ми е най-трудно, досадно и времеемко да издирвам материали. Дано е полезно за някой, доколкото там има каквото му е нужно.
Относно опита - до момента е ползвано реално един път. Резултата някои са го виждали, други само чуха (батериите бяха заминали), но скоро ще го покажа тук някъде.
Мога да споделя наблюдения от процеса на работа. Материала е РММА с всички последствия:
- на студено се огъва донякъде (зависи от диаметъра), след което се чупи като стъкло – с неравни ръбове;
- иска си правилно рязане и полиране на среза, за да не отслабва светлината;
- може да се среже под ъгъл, за да свети в желана посока, различна от надлъжната ос на влакното. Тук малко училищната физика помогна (както преди време и тригонометрията);
- огъва се добре на топло, но трябва да се внимава как/накъде точно ще се изкриви и ъгъла не е добре да е по-малък от 90°. Колкото по-голям (ъгъл) – по-добре;
- дружи успешно с цианоакрилата;
- провежда прекрасно светлината надлъжно, но и излъчва малко настрани. Ако това е нежелано – разбира се добре с алкидна боя (от опит знам).
Това се сещам в момента.
(Рязане под ъгъл и лепене със смяна на посоката не съм пробвал. Сега, след като даде идеята, вярвам ще се получи. Ще опитам някой път, в момента съм на друга вълна.)
И ще си позволя нещо като препоръка – търси варианта за монтиране на диодите зад източника на светлина на модела. Да ги обобщим като „фарове‟: прожектор, сигнални светлини – бели/червени... Влакното бих го ползвал за къси разстояния и, при възможност, без огъване на топло. Но това зависи и от конкретната задача/обстановка.
Размерите на платките които направих тук, са 6х3,2х1,5 mm. Дебела е 1,5 защото толкова ми беше нужно, а диода е 0,8 – общо 2,5 да кажем. Тези габарити спокойно може да се намалят съответно до 5х2х2 или 4х3х2, при нужда, и пак да вършат работа. Само пример/идея давам. Все ще има място да се вмъкне, аз бях приятно изненадан тук от свободните обеми с които разполагах. (А общата дебелина не се притеснява да намалее и до 1,5...)
LDimitrov:
Набързо добавям:
1. Уплътненията на новите прозорци – лента 0,25 полистирол, залепена в отвора. Приготвих си шаблон с който да заклещвам и нагласям лентата преди лепене. Краищата се планира да дойдат на права страна, а лепенето започва от отсрещната права. Когато се залепят закръгленията, шаблона се маха и се режат едновременно краищата които иначе се припокриват. Нататък ясно.
034
2. Крепежа на демпфера на буксовата степен. От началото на годината отлежават тук едни железа и накрая стигнах до тях. Помогнах си с три листа алуминий, стегнати с болт. Средния е с прорез за основната част, а другите са да държат двете ребра перпендикулярно на нея. После с поялника, пилата и на снимката има всичко описано, плюс готовия резултат. Дори и монтирано на талигата (и малко не на фокус, извинете). За нея повече, когато добавя последните дреболии.
035
spas_tf:
Здравей!
Може ли едно питане за ецваните части - при Таванарски ли ги правиш?
LDimitrov:
Здрасти!
Извинявам се за забавянето, но откакато времето позволява стоене навън...
Фотоеца е от NH Detail / Нирахоби. Изпращам проекта (файла) и след време получавам железата.
LDimitrov:
Да приключим с ходовата част? Какво питам и аз, тя свършена работата вече. По следния начин:
- имайки нужда от по-добър контакт колело-релса, и гледайки свободното място на талигата (снимка 002), добавих тежести, което беше логично действие, имащо и други положителни страни. Модел на тежестта, гипсови матрици, леене на олово, почистване на отливките и лепене на място. Гледам резултата и се чудя, защо не направих една голяма плочка, а запазих елементите от спирачната система, която и без това не се вижда (че я и връщах обратно отдолу)...
036
- междувременно, запоих проводник към токоснемащата пластина и с разни завои го изведох на подходящо според мен място.
Към разкрасителните процедури спада добавянето на демпферите от буксовата степен. Парчета кръгъл ABS профил, стругован до различен диаметър и второ такова като декорация отгоре върху конзолата - стига им толкова.
Ленкера скалъпих от ftp жило, а изолацията му послужи за имитиране на гумите в двата края на ленкера. Хартиени ленти пропити с цианоакрилно лепило, довършиха оформлението на ленкерните конзоли. Това е изпълнението на „хард‟ частта.
037
- боядисване: грунд, грунд, боя. Забърках я на око и се получи сиво като сиво, ама май не е точно сиво. Планираното цапане след това не я балансира, обаче си направих пробата. Вероятно ще забърша черното и ще пръскам пак. Все пак може да се сравни – талига и талига:
038
Изглежда точка 4 от плана за работа: „Талиги - не възнамерявам да се мъча с тях‟ е изпълнена, но пък... . Ще видим, поне по добавени елементи приключих, сега сивия оттенък да докарам по-близо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия