Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Пътнически вагони серия 63
LDimitrov:
Паралелно с най-приятните ми занимания от цялото начинание – хардуерното преобразуване към сходство с прототипа – висеше един доста мърляв въпрос: какво правим с боята? Несъмнено трябваше да изчезне, понеже ми пречи на предстоящата детайлизация – нива, дебелини, размери разни...
Рецепти четох различни и накратко да споделя какво опитах и постигнах:
- алкохол етилов и изопропилов – бавна, мъчна работа и много търкане, отказах се;
- коресилин – о, да! Отмива всичко, дори и това което не искате. Понеже различните цветове са на слоеве, с него махнах горния слой където можеше/посмях;
- сода каустик – свали единствено сребристата боя от покрива, другото не помръдна;
- ELO или Easy Lift Off на Testors – размеква и сваля боята, иска закисване. Привлекателно, за разлика от горната химия, е че това е предназначено за моделизъм и етикета уверява за безопасно отношение към повечето пластмаси и метали. Неприятна е цената и предвид количеството, реших да пробвам
- изпитаната (от други) и препоръчвана спирачна течност. Първата попаднала ми, беше DOT4 на Ferodo (не е реклама) и тук вече случих на материал. По състав е сходна с ELO-то, където вероятно концентрацията на нещо е по-ниска и не е толкова активно.
Обобщение: спирачната течност свърши идеално работа, но аз бях до обекта по време на обработка, следях, забърсвах заедно с размекнатата боя и пак нанасях. После миене със сапун и четка, финално забърсване с изопропил и пак на чешмата.
Предупреждение: описаното тук не е универсална рецепта за почистване на оцветени повърхности. Много зависи от типа боя, материала на основата, времето на третиране и сигурно има още за което не се сещам сега.
И успокоение: трудно се даде покритието. Значи може да сте спокойни, че при нормална експлоатация няма да го изтъркате скоро.
Снимки няма много от процеса, че в цялата свинщина не ми беше много до фотографии, но разполагам с долните. Отвътре съм изчистил само стените, а отвън изпъкнаха разни непипнати детайли, както и тези които бях отстранил до ниво боя – искаше си още малко подравняване:
017
018
Неволята ме принуди да си създам удобства, за които се чудя, защо не се сетих по-рано. За да опира вагона само на стените си, му направих една рамка върху която спокойно да си лежи странично. А за да не се гъне горната обработвана стена, сътворих запълващия вътрешното разстояние елемент от снимката. Тъпо, малко закъсняло и много удобно:
019
И веднага влезе в употреба за добавянето на едни решетки, по-точно за издълбаване на леглата им.
020
Продължавам с челните стени. Всъщност само с оформянето им:
- отвън – врати, гривни на сигнални светлини, фабричната „гума‟ с изрязан крепеж. Стената отвън вече е правена, само запушвам двата излишни отвора.
- отвътре – освен парчето PVC залепено отзад, реших да изравня стената с вратите, както е в действителност. Вижда се замисъла и резултата, а пък остана място и светодиоди да се набутат там. Само трябваше да се реже малко от рамата, за да паснат нещата.
021
Прозорците на пасажерските врати нагласих с помощта на два шаблона – за очертаване на правилното място (всъщност което аз си харесах) и за проверка на размера (и формата). Другото е ясно, затапване и рязане. Двата реда разказват различна история: на първия са шаблоните и поправката на пробния прозорец, на втория е прецизното изпълнение по новия начин. То аз шаблон имах и за сигналните светлини, ама пропуснах да го опиша...
022
Добавих и една глезотия – шкафа с ел. оборудване и таблото за контрол и управление. Две парчета полистирол залепени под ъгъл, боя, декали (недобри), лак, шкурка, няколко линии с мек молив (понеже не ми се боядисваше повече) и лак за финал. Резултата е задоволителен предвид мястото на монтаж.
023
Има още, но не съм го докарал до някакъв краен резултат. Значи друг път ще е. Чао и спазвайте дистанция!
LDimitrov:
Добре съм приключил с интериорно отклонения миналия път. Сега да продължа пак в една такава, вътрешна посока...
Обаче и ще подскачаме малко насам-натам в сюжета, че то така си вървеше хронологично.
Добавяния от мен таван. Или това което остава от него. Поръчах при 10х известно количество изрезки от шперплат. Те, при старателно слепване една с друга, напълно опровергаха подигравателното ми отношение към тях - шлайфане, импрегниране с епоксидна смола, после пак леко шлайфане и си се получи напълно читава матрица.
Продължението ви е познато: хартия, смола, домакинско фолио, щипки (но не за пране). След полимеризиране, рязах покрай матриците и извадих детайли с почти еднакви размери. Последва оформяне на ръбовете с шкурка, грунд, боядисване и имаме готови преходните панели:
024
Слизаме малко по-надолу. Окабеляването под пода, което направих. Част от цялата схема, обаче в момента не ми се обяснява инсталацията. Приемете, че трябва да ги има там тези проводници.
025
Малко производство на платки и запояване на елементи върху/към тях. Разкрояването на циркуляра го пропускам. Много прах щях да дишам без прахосмукачката, а не било полезно, разправят, да е от точно този материал. Но си миришеше на рязано! А пък маските в магазина свършили, не знам защо. Да продължавам по-добре:
Идеите за пътечките бяха ясни, но за точни размери ги чертах на Corel, а фолиото махах на фрезата (тънко, тънко...). Не че не се промениха нещата докато ги намествах на тавана...
026
И още платки, двустранни, едностранни... Този път в надлъжна посока: голямата която нарекох „шина‟ и малките за осветлението в салона. На снимката са и едни пробни, с които не измислих как да се размина – нужни бяха проверки и за габарит (височината определих на 2 mm) и за осветеност (добавих още 2 LED). Ползваните SMD елементи са с корпус 1206, без червените диоди. Те са по-малки и обмислям подмяна.
027
От първите няма начин, но от вторите проби имам нещо видимо. Осветлението на вагона има два режима: на акумулатори и при нормално захранване. Ясно е, че в единия случай светят част от лампите, а в другия са всички (на снимката са в този ред). За мое улеснение ги нарекох аварийно и пълно осветление. Това, заедно със сигналните светлини на двата края на вагона, наложи избор на декодер с четири канала. Пак се движа по линията на минималните изисквания.
(И малко затъмняване на покрива ще трябва, както и насочване на диодите в правилната посока, но щом веднъж съм осъзнал проблема...)
028
Ето и въпросните сигнални светлини. Или поне пробната версия. Чудейки се как да закрепя диодите където им е мястото, забелязах един издаден ръб под пода и, нека я наречем, рамата на вагона. Мисленето ми е чуждо, затова първия докопан ftp кабел беше нагънат качествено. Има какво да се желае по отношение на красота, но концепцията е избрана, остана да го оформя по-добре.
Да вметна – вижда се и челната стена на вагона, след добавяне на споменатите елементи от миналия път. Пропуснах да сложа снимка тогава.
029
За финал, остана да събера накуп, хаотично описаните елементи по-горе.
- шината залепих към готовия отпреди таван. Това му придаде допълнителната устойчивост във вертикално направление, на която се и надявах. Отделно си провежда успешно ток.
- преходни панели – голяма беля. Скалъпих си помощни съоръжения, но нещата не вървяха, докато не се сетих че имам магнити. Дотогава, тези криваци не желаеха да се позиционират правилно за залепване, въпреки ползваното тиксо.
- самоделни платки и инсталация – тук ще прескоча отново, тъй като задачата е една – да работи. И то си работи, само дето ми съсипва нервите тази монотонност при изработката. Единствено не съм пробвал моста и кондензатора заедно с декодера, ама не покрият ли очакванията, много лесно излизат от схемата.
Вмъкнах едър план на прозрачните таванни ивици. Случайно забелязах как добре се виждат платките с диодите през тях. Чудесна илюстрация на гонената и постигната цел – успешно да пропускат светлина в салона.
Ако някой го интересуват повече технически детайли за инсталацията, да пита. Пропускам ги, защото касае конкретен обект и комбинацията на всичко ползвано се отнася за този конкретен случай.
030
Така като гледам, с електричеството и добавените нови вътрешности съм почти на приключване. Радвам се за което, понеже ми писна от несвойствени занимания и искам да се върна към това което по ми се удава – леки козметични промени.
Бъдете здрави!
P.S. Неоправдан оптимизъм. Открих си грешка. Предстои поправка.
LDimitrov:
Обаче пък както я видях (грешката), така я и затрих. Ъъъ, поправих де.
Всичко дойде от снимка 28 тук. Зяпайки я, и в двата режима на осветеност ми се набиха на очи две тъмни петна – тоалетните! Хайде, да кажем, че когато не сме на външно захранване, вагона стои на място и принципно не би трябвало да се завира човек в тези помещения. Значи, тогава и светлината не е нужна там. Обаче, какво правим в обратния случай. Кой би влязъл в тъмна тоалетна? То си е направо страшно.
Спасението дойде от конфигурацията на диодите в коридорите – един за аварийно и още два за пълно осветление. Значи един от пълното, отива на другото място! Звучи просто, но това означава различни платки там и добавяне на още нещо. Направо всичко ново си трябваше. Е, щом трябва - трябва, няма измъкване. (Честита ти събота, пич!)
Накратко:
- коригирах размерите на платките и местоположението на разни елементи;
- леко промених ел.схемата, с идеята да е по-ясна от пръв поглед;
- след монтирането на новите платки, намалих дължината на проводниците. Някак по-прибрано, по-стегнато изглежда сега.
На снимката се вижда еволюцията, като промени имаше и в движение: личат разлики в картинката преди и след калайдисването на пътечките. А тези малките джуфки, се лепят за по-големите и осигуряват осветеност където беше нужно. Нали затова е целия зор – да бъде светлина, когато си на зор.
031
За предпоследен път правя съпоставка на степента на осветеност. На илюстрацията са подредени: без, аварийно и пълно осветление на вагона. Друго си е, нали? Този десния е по-тъмен, но вероятно ще боядисам тавана на това място, или ще му залепя фолио отвътре... абе, нещо там дето да отразява. Ще решавам в движение и каквото стане, това ще е.
032
Май се преборих. Не съжалявам за допълнителната работа, то предишните платки също се явяваха нещо пробни за вписване в тавана. Аз опитах да хитрувам и да мина само с тях, обаче пак се потвърди, че не можеш да предвидиш всичко. Нищо, важното е да не се предаваме! Какво е една събота на фона на Вечността...
Лека вечер от мен!
LDimitrov:
Последни ел. поправки – два броя:
1. В инструкцията от производителя си има цяла схема къде и как да се добави кондензатор. И допълнителните елементи са изредени. На мен ми остана да ги поръчам, изчакам и „сглобя‟ върху платката. Която пък направих по отработения вече начин.
Обаче пак не мина гладко – в инструкцията и на гърба на кутията от декодера, пишеше разминаващи се неща относно масата му. (Той пък се яви единствения модел, на който не е изведена отделно, а трябва да си запояваш там между няколко елемента.) Едно писмо до Zimo и два часа по-късно, нещата се изясниха. Даже се оказа по-приятна ситуацията и продължих спокойно (били свързани вътрешно и нямало значение къде си лепиш жицата). Връзката с инсталацията направих с един пин и съответния му женски елемент.
Предишната версия с кондензатора дори не я пробвах. Винаги е така като прибързам и не чета достатъчно. Поне за габаритна проба послужи (новата платка изтъних наполовина).
А правилната схема дори изглежда красиво – значи ще работи.
2. Отново сигнални светлини и отново промени. Онзи проводник който гънах, беше мислен да се ползва с 1206 диоди. Когато пристигнаха, се оказа, че червеното им е по-различно (и невярно) от това на дребосъците 0805, които бях монтирал за проба. Решението за действие няма какво да коментирам, но стана по-добре (и стабилно) със залитането ми натам.
При сравнение с горните снимки, се вижда какво е изрязано и къде са залепени новите платки. Само за рамата, пода пак си е разглобяем.
Сега диодите са почти в центъра на сигналните светлини, плюс-минус някоя десета, като всичко беше въпрос на изчисления къде е точното място. Със сметките се справих буквално блестящо (понеже резултата блести) и вагона вече е напълно оборудван откъм електричество. Единствено съжалявам, че не мога да предам правилния цвят със снимката.
033
dred77:
Да "оцапам лекичко" с един въпрос ако може. Много добре ти се получават нещата между другото, аз лично съм благодарен, че споделяш доста опит тук.
Та на въпроса : За тези сигнални светлини пробвал ли си нещо подобно : https://www.aliexpress.com/item/32957567391.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dTAssHc?
Аз лично съм взел такова за локомотиви стари без светлини, и мисля че добре се гъне, може да го срежеш, и залепиш на 90°. Отсрани изощо не разсейва светлина. Та ако си го пробвал, сподели ако има недостатъци.
Няма да качвам снимката за да не цапам допълнително, ето линк към нея:тук
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия