Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
06029.3 от mtb
LDimitrov:
Той и сега си е твой. Аз му се нарадвах и вече можеш да си го вземеш обратно. Заповядай:
009
За да е пределно ясна картината на разрухата, ще добавя и екстериорните интервенции. В случая са две:
1) боя – пречи ми, и се отстранява по рецептата от темата за 63 серия. Бялата падна лесно, синята на места също, но някъде по се държеше геройски и само се напука. Трябваше да я махам механично, обаче не беше трудно след химическата обработка. Ето модела изваден от кутията, разглобен и накрая изчистен от боята.
010
2) конверсия в 06 – най-забележимите разлики са челната греда и сигналните светлини. Карам едно по едно и смятам, че съм преборил първото. А то искаше проверка на размерите, за да знам какво да развалям. Направих я по възможно най-примитивния начин: на чертежа с общия вид на локомотива, добавих размери в Н0, както и размерите на mtb. Решението да прибера челните греди с по милиметър и да удължа/сменя буферите, се налага от само себе си. Рязането стана по хоризонталния лист от горната страна на гредата. Вижда се отстранен, подкъсен и върнат на място сегмент, другия стои като показно, преди и него да залепя. После в среза поставих моята версия на хоризонталния лист. Остана фина шпакловъчна дейност. Толкова по гредата, светлините очаквам да са доста по-лесни за преработка, а останалото ще са добавени глезотии и не ги броя за конверсия. (Има една-две еретични идеи...)
011
P.S. Снимка 009 малко изпревари времето си. Текущите интериорни промени ще отразя когато са в по-завършен вид.
LDimitrov:
Пропуснал съм нещо полезно във вчерашното повествование – лепилото ползвано за прозорците и останалите части, се поддава на третирането с изопропилов алкохол. Това, плюс време и търпение, много улеснява техния демонтаж.
---
Подранилата снимка 009, освен за майтап и ориентация в съдържанието на модела, служи и като отправна точка за бъдещите преработки. Тя всъщност е една (кабина), но повлича и голяма втора (окабеляване) след себе си.
Нещо не ме радваше къде се намира пода на кабината и след кратък оглед и рисуване с молив по желязото, заигра прободния трион, отнемайки основната част от материала. По-прецизното оформяне продължих с фреза и нещата заспаха (или зяпнаха). Добавих и канали за кабелите. Резултата от това се забелязва на 009. Пак там, се набива в очи лентовия кабел за осветлението. Него възневидях в момента в който го зърнах и с удоволствие ползвах възможността да го накълцам.
Сега по новите снимки. Старах се да ползвам наличното, понеже така и така е разкроено за тези места. Аз само го донарязах и гледах да се придържам към минимума при добавянето на нов материал. Не ми хрумна по-неработлив подход.
- елементите за промяна: съществуващите са модифицирани, подготвени са новите;
- сглобка на основните съставни части (табло, под, стена, таван);
- проба на тавана – реших да се размина малко с действителността, но пак е по-добре от измислената кутия за диода на прожектора;
- първа проба на вместване и сравнителния коментар става излишен;
- за накрая, отнетият материал – всичко под пода на фабричната кабина.
012
И началото на края на инсталацията. Или поне на лентовия кабел. В новите условия си е направо неизползваем и го подмених с проводници с подходяща дължина – все пак едни завои има да се правят под пода... Удължих едностранно и тези идващи от релсите, че не позволяваха да се обърне платката и спокойно да се работи по нея. Също промених захранването към двигателя – някакви пластини опираха там и кривяха платката. Разкарах ги и запоих червено и черно... Въпреки тези действия, промени по инсталацията всъщност няма.
013
Засега така. Обещан ми е подробен снимков материал, за да добавя детайли по кабините и довърша окабеляването към прожектора и кабинното осветление. Но спешна работа нямаме...
LDimitrov:
Референциите пристигнаха по-бързо от очакваното. Понеже се бях засилил, продължих с:
- добавих материал и оформих пулта пред машиниста (вижда се как);
- изрязах и налепих вратите на разни шкафове;
- позиционирах и придадох релеф на вратите към машинното (отворих и прозорци де);
- детайлизирах същите тези врати – брави и гумите откъм пантите;
- разкарах разни лостове и ръчки за управление, изглеждаха повече от неестествено;
- осветлението на тавана е подготвено откъм планиране, разположение и работоспособност. Остана елементната база да се подсигури (по два LED 0603) и едната боя...
- и всичко изброено дотук, покрито с грунд. До този момент личеше къде е авторското ми включване...
014
Споменавайки осветление, има и още доработки по електрическата част, но нека се натрупа материал.
Аз само да вметна към собствениците на такъв модел – от опит с две машини се установи, че на декодерите на Zimo са им къси едни работи започващи с „п‟ и не може нормално да се включат към платката на модела.
Оказа се, че техниката на ESU е с около 1,5 mm по-дълги пинове и там това явление не се наблюдава.
Не знам кой какво е мислил, но конектора май е далеч зад платката и явно малките „п‟ на някои декодери не стигат доникъде при опит за вкарване.
Просто преди да започнете цифровизиране на машината, проверете този момент на съвместимост.
LDimitrov:
Връщам се към нещо считано и показано като готово, но няма как – грешно е и ще се завъртим в кръг.
След грундиране на задните стени, остана да се избере цвят и да се ползва този цвят. Обаче, едно случайно преглеждане схемите на 06, повдигна неприятен въпрос за местоположението на вратата (към машинното) в първа кабина. Има там един шкаф в стената зад машиниста и поради неговото наличие, вратата е отместена към помощника. Проверка по истинските машини го потвърди и...
Работата:
- три вертикални среза и един хоризонтален (внимателно, че не ми се фрезова пак врата) и парчетата събрани обратно след разместване;
- кит и шлайф (предишната врата на шкафа стои за ориентир);
- новите шкафови врати, изпълнени както старите (които изчезнаха безследно);
- Surfacer1200 и сме в изходно положение, но с по-правилна география.
015
Отново се подведох по създаденото от производителя, а бях писал някъде че трябва да се внимава повече. Нищо, поне почти навреме го засякох и се позабавлявах повторно със стената.
Благодаря на помогналите за снимките на 06 и инспекцията на място!
LDimitrov:
Продължавам с разнородни дейности по модела. Да ги определим като механични, екстериорни и ходова част.
Механичните може да се приемат и като престараване, задавайки си въпроса колко от направеното ще се вижда. Но пък ми беше интересно какво ще се получи, а и този вентилатор защо съм го проектирал в крайна сметка...
Свършената работа:
- канал на вентилатора – листов полистирол (кисела кофичка) завит на тръба, усилен на наставката отвън. Направих го по-дълбок за да има за рязане, а не за наставяне когато се напасва сглобката;
- двигател за вибрацията на телефон, 1,5-3V. Свалих ексцентрика и някакъв добавен корпус и вече по корпуса на двигателя, направих гнездо за него с планка за монтаж към рамата;
- за вентилатора струговах два детайла, които после залепих където им е мястото.
Пробите показват всичко да се вписва и даже да работи, затова съм спрял дотук засега.
016
Външното оформление - може би най-интересното и чакано като резултат. Може пък и да не е, но е най-забележимата промяна.
Да започна със стъпалата. То тук размера, разположението, дебелината на ръба опасващ отвора в стената... остана ли нещо друго? След съпоставка със снимки, определих размера и разположението и оформих новите отвори в стената. Приготвих си шаблон за огъване на ленти от бирен алуминий, като получените форми залепих в отворите. Последваха, досадните и неизбежни за всеки моделист, кит и шкурка. Така вече имаме ръб със задоволителна дебелина, а и изброеното горе е станало по-вярно. Едната добавка от мен са парчетата рифел за стъпалата. Имаше останал един такъв детайл и го разкроих набързо. Втората са триъгълните планки под долното съпало.
017
Сигнални светлини/фарове: разширих отворите в челната стена и ги оформих като стесняващ се навън конус. Скъсих конусните втулки показани на първата снимка в темата. Към тях запоих фотоецваните гривни и полученото фиксирах/залепих на място с Milliput. Много полезен материал и крайно изнервяща работа. Бях си приготвил шаблон за монтажа, но и с него си беше неприятно. Вмъкнах интересно сравнение преди/след, иначе очаквам финалното оформяне след като грундирам – сега не личи много къде е белята (сигурен съм че има).
018
Пак според реални снимки, нашият номер шестица е с по два контакта на челната греда. mtb има само по един и дори на него се наложи малка модификация. Дублирането му пък стана като профилирах пръчка полистирол, отрязах от нея парче, залепих го където му е мястото и после скосих това парче. Добавих стругованите капачки, като материала умишлено избирах различен по цвят – иначе не се вижда какво точно става. Отново чакам по-ясна картина след грунда.
019
Междувременно стесних колонките на ъгловите прозорци и коригирах отворите за ръкохватките по челото на машината. Резултатите се виждат и няма да добавям отделна снимка.
Последното споменато: ходовата част всъщност иска съвсем малко работа и съответната боя. Няма достатъчно снимков материал и не виждам смисъл да хабя място на flickr. Ще я покажа друг път, довършена и с добавка за компромиса който споменах преди. (Пламене, не съм забравил!) Затова, извинявайте за подвеждането в началото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия