Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model
06-та на Albert-Modell
sandovr:
Здравейте, от видеото след ремонта на талигите не разбрах има ли осезаемо намаляване на клатенето при движение. Разглобих моя 06 ТБД закупен от хобиленд с идеята да направя същото като Вас, но ми се стори, че ако изрежа издатините ще се получи луфт когато закопчая скобата и талигата ще започне да се клати още повече. Разбира се може и да бъркам, но все пак си ги оставих както е оригинално.
Моят локомотив дерайлираше на повечето от стрелките по макета и когато премерих разстоянието между колелата нямаше нито едно еднакво на шестте колоси. Свалих и установих, че всички имат доста биене. След корекция на разстоянията и доста игра с оправяне на биенето локомотива върви доста по спокойно и по важното без да дерайлира. При разглобяването някой неща ми направиха впечатление, например има капаче под мястото на декодера
Мисля, че просто е изрязано с нокторезачка. Друго, което не ми хареса, че локомотива с няколко вагона (6~8) почти спира при изкачване на наклон в крива, а всички други локомотиви, които имам не го правят. Може би е виновен размера на моторчето, което са решили да поставят.
На горната снимка съм наложил нормално моторче за H0 от серия 46 БДЖ за да се видят разликите в размера. Иначе това с разделянето на горните светлини и аз го направих. Но съм изкарал кабелите директно от декодера, защото на моя декодер изходите на 21MTC буксата са Logic level.
Като цяло локомотива е много красив и въпреки недостатъците не съжалявам, че съм го купил.
IvanC:
При мен клатенето на локомотива намаля, защото на едната талига двете "пъпки" на скобите, които държат токоснемащите пластини вече опират в рамата... или по-скоро рамата вече опира в тях и спира страничното клатене на рамата заедно с коша върху талигите. Клатене, или по-скоро лъкатушене, все още има, заради аксиалното биене на колелата спрямо осите им.
Като изрязах стърчащите ръбчета на скобите за закрепване на талигите към рамата, се появи по-голям луфт по вертикала, но теглото на рамата с мотора и коша го обира и проблеми няма.
И при мен пластмасовото капаче под декодера е "издялано" по този начин. По същия начин е и "закрепването" на мотора в рамата - изглежда рамата е направена за по-голям мотор и този е "натъкмен" в рамата с тази гъвкава подложка. Моторчето може да шава накъдето си иска, но нагоре се ограничава от платката, а по надлъжната ос на локомотива се ограничава от карданите и чашите им. Добре, че карданите не могат да изскочат от чашите.
При мен не забелязах значително намаляване на скоростта при натоварване на локомотива с повече (до 19 4-осни) вагони, но аз нямам наклони в трасето - нямам макет, а само редя "паркетбан" и всичко е в равнище.
Когато с брат ми тествахме локомотива на неговия "паркетбан", локомотивът не дерайлираше на стрелките, което се вижда на първия клип, който публикувах. Тези стрелки са собствено производство (на брат ми, де), включително и бретела, така че не знам дали ще дерайлира на "купешки" стрелки.
Иван
sandovr:
При мен разстоянието между колелата на две от колоосите беше доста голямо и стрелките просто ги изхвърляха навън.. Наклона съм смятал да е под 3%, но има един радиус 370мм и там ако скоростта е до една трета от възможната локомотива просто спира. Не се чува нито бучене, нито друг звук от мотора.
mitko0888:
Това че този локомотив спира по баирите го писах още през 2019: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,5269.msg116573.html#msg116573
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5269.msg116573#msg116573 date=1569594295 ---... Става въпрос за големия чеп: нещо което аз поне за пръв път виждам от поне 20 години насам. Като му се закачат разни вагончета, или като види баирче или стрелка, локомотиват не започва да боксува като всички останали, а просто спира! ...
--- Край на цитат ---
Слагай един декодер и ще върви.
sandovr:
Това със спирането се случва със звуковия декодер. С настройките на мотора вкарани с декодера локомотива върви много добре на супер ниски скорости, но на малко по висока скорост не върви равномерно, а на тласъци - ту по-бързо, ту по бавно, затова съм пипал настройките. Може и оттам да се получава проблема. Ще бъда много благодарен, ако някой посочи стойностите на cv за Esu loksound v5 за този локомотив. Става въпрос от CV51 до CV56 и от CV116 до CV119.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия