Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на BR185
pach:
Това добре , ама тия "маркучи" в английската стрелка не можа ли да ги направиш по -тънки и отдолу бре!???
;D ;D ;D
br185:
--- Цитат на: pach link=topic=552.msg28089#msg28089 date=1252300889 ---Това добре , ама тия "маркучи" в английската стрелка не можа ли да ги направиш по -тънки и отдолу бре!???
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Тези "маркучи" ще бъдат премахнати при окончателният монтаж на трасето. Както ти сам отбеляза ще бъдат заменени с по-малки по сечение проводници. Кога и как точно ще стане това обаче ... :pardon: :pardon: :pardon: !
br185:
Още малко ниви вагони. С подкрепата на Мишо Табаков станах притежател на два страхотни вагона Silberling производство на Roco.
Когато вагоните пристигнаха при мен установих нещо което не бях забелязъл на снимките поместени в обявата на Мишо. Вагонът с багажно отделение има челно осветление и две малки кабини до челната врата която е от страната на багажното отделение (сходна конструкция с тази на мотрисите на метрото):
В първия момент си помислих, че това е поредния пример за модел плод на фантазията на съответния производител, но после открих това:
Всъщност това малко странно конструктивно решение ми хареса защото така получавах малка двувагонна композиция за регионални превози с вагон с челна кабина. Всъщност нещо такова:
Иначе вагонът с багажно отделение има осветление:
Adrian:
Честито !!
Олекна ти , нали :yahoo:
piko1:
br185 за колко го взе вагончето на ривароси с с платнището и от къде
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия