Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
"Модернизиране" на стари модели на PIKO
toniemi:
Как ти се занимава да модернизираш пиковските локомотиви....но от друга страна,това е тръпката на хобито!Поздравления!
:hi: :hi: :hi:
На тези локомотиви ми харесваха само талигите-независими и си се движеха сами....Още преди ерата на интернета,разполагайки само с книгата на Деянов и по нейните чертежи си сътворих първата 46 на БДЖ и в нея вложих две талиги от Нохаб.
Но заради голямата им височина,не потънаха достатъчно в коша и локомотива стоеше някакси оф-роуд! :lol: :lol: :lol:
IvanC:
Ето схемичката на новите светлини:
Това е схемата на платката на светлините от едната страна на локомотива. От другата страна платката е същата.
Падна голяма играчка, докато напасна платката по извивката на коша, за да няма подсветка от предните и задните светлини в "кабината". "Муцунките" на локомотива бяха оригинално боядисани отвътре с черна боя, но се наложи да ги мина с още два слоя боя, защото все още прозираха неприятно.
За отговор на въпроса на Тони: "Как ти се занимава да модернизираш пиковските локомотиви...", той е дал едната от причините. Втората е, че при тези "модернизации" прилагам творчество, т.е. кара ме да си напрягам сивото вещество, вместо да изтъпявам вечер пред телевизора. А когато накрая получа резултата, към който се стремя, удоволствието става пълно. Мисля, че това си е типично за всички моделисти.
Иван
IvanC:
https://youtu.be/hzZB_jXsm5M
Моделът и изработката са на Владо Цанков.
Иван
IvanC:
Задвижването на моторната талига е изцяло ново, по схема, подобна на тази на тендерите на BR 01, 03 и 41 - рамни платна, напречни пластинки и дистанционни втулки. Колоосите са подменени със същите, като на тендера.
На горната снимка е четвъртата поред "модернизирана" мотриса. Както се вижда, салонът и седалките са оцветени (оригинално всичко е с жълтия цват на пластмасата), инсталиран е декодер (ZIMO MX630). Предстои да бъде направена платка за осветление на салона и машинното (багажно?) отделение.
С новото задвижване, мотрисата върви много плавно и безшумно. Майстор на горната мотриса е брат ми Владо (VladoC).
Това е моята мотриса:
Задвижването е също от брат ми Владо. Декодерът е звуков SDH166 на Дигитракс. За по-добро токоснемане, направих нови токоснемащи пластини на незадвижената талига:
Иван
IvanC:
На прикачния вагон за мотрисата BR 185 направих кулисен механизъм на теглича към мотрисата. На компютъра начертах и разпечатах шаблон за изреза в рамата на вагона и за гредата за теглича:
Направих токоснемане на талигата към мотрисата, която оригинално няма такова:
Опроводих оригиналните светлини на прикачния вагон:
Направих и платка за осветление на салона:
На платката монтирах декодер DN136 на Дигитракс ("съблечен").
Декодерите на мотрисата и прикачния вагон са с еднакви адреси, за да мога да ги управлявам едновременно с тротъла ("мишката").
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия