Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

За правописа

<< < (7/7)

Vlado:
За Адри при една грешка - едноседмичен бан, за две - едногодишен, при три - сто годишен, при повече - хилядолетен...
  ;D

kbeykov:
При повече от три грешки - бан и в следващия живот...  :o ;D

Gervasii:

--- Цитат на: pach link=topic=557.msg6152#msg6152 date=1211955107 ---
--- Цитат на: gervasii link=topic=557.msg6091#msg6091 date=1211898686 ---ПОМОЩ, ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кашете на гресния кък са пиши КЛУЧ или КЛЮЧ????? Ришавам крестословица и не ми се засичат "У" или "Ю" ама другата дума не я знам.

--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
Мини на судоку - пак толкова време отнема  ;)
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

вече съм на судоко обаче пак проблем - арабските цифри ги знам аз обаче решавам судоко на римски цифри и мъкаааааааааааааа мъка и тях ге не знам ???

Maktub:

--- Цитат на: gervasii link=topic=557.msg6192#msg6192 date=1211982800 ---
--- Цитат на: pach link=topic=557.msg6152#msg6152 date=1211955107 ---
--- Цитат на: gervasii link=topic=557.msg6091#msg6091 date=1211898686 ---ПОМОЩ, ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кашете на гресния кък са пиши КЛУЧ или КЛЮЧ????? Ришавам крестословица и не ми се засичат "У" или "Ю" ама другата дума не я знам.

--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
Мини на судоку - пак толкова време отнема  ;)
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

вече съм на судоко обаче пак проблем - арабските цифри ги знам аз обаче решавам судоко на римски цифри и мъкаааааааааааааа мъка и тях ге не знам ???

--- Край на цитат ---

ХАААХАХА  ;D ;D ;D Пък и на тия каменни плочи как се дялат!....  ;D

Onegin:
Я вижу и у вас борются за грамотность речи. На русскоязычных ресурсах это частая беда. Люди специально пишут не правильно, коверкая язык. Сейчас особенно в моде "олбанске" жаргон. Возможно пытаются как то компенсировать свою неграмотность.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия