Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

За правописа

<< < (6/7) > >>

pach:

--- Цитат на: gervasii link=topic=557.msg6091#msg6091 date=1211898686 ---ПОМОЩ, ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кашете на гресния кък са пиши КЛУЧ или КЛЮЧ????? Ришавам крестословица и не ми се засичат "У" или "Ю" ама другата дума не я знам.

--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
Мини на судоку - пак толкова време отнема  ;)
 ;D ;D ;D

Vlado:
Хихи!  ;D

kbeykov:

--- Цитат на: Vlado link=topic=557.msg6128#msg6128 date=1211917536 ---
--- Цитат на: kbeykov link=topic=557.msg6087#msg6087 date=1211891536 ---Не знам за вас, но аз имам не дотам приятната дарба да откривам правописни, пунктуационни, печатни и всякакви други грешки БУКВАЛНО от пръв поглед. Например, ако има 1 страница текст, формат А4, погледът (погледЪТ!!!) ми ще се спре моментално върху грешките, ако има такива. Дразня се на изпуснати запетаи, сгрешени (згрешени) букви или думи...

--- Край на цитат ---
В такъв случай разчитам на съдействие от теб при откриването на грешки и в нашия сайт (официалната част без форума). Аз що годе се старая да пиша правилно, но... си нямам коректив (някой да ме бие през пръстите какво и как пиша), а оттам и липса на градивна критика по въпроса.

--- Край на цитат ---

Добре, на драго сърце ще гледам и ще ти съобщя, ако открия нещо! :)
P.S. Може ли в такъв случай да ти пиша на лична?

Adrian:

на 3 грешки - бан , а ? :o

Vlado:

--- Цитат на: kbeykov link=topic=557.msg6179#msg6179 date=1211977058 ---Добре, на драго сърце ще гледам и ще ти съобщя, ако открия нещо! :)
P.S. Може ли в такъв случай да ти пиша на лична?

--- Край на цитат ---
Даже задължително на лична, за да не занимаваме останалите с излишни неща.
Предварително благодаря!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия