Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (86/92) > >>

TANO:
Я малко да разведрим обстановката. Ето я същата гара в N, съответно измазана и преименувана. В случая, Сашо, не е важно името, а кефа докато преправяш модела. И това, дали ти харесва крайния резултат.

Малко сравнение с Вакарел:

Между другото - кенефа от голямата гара на Кибри няма да го ползвам. Ако някой има зор - да не стиска повече, а да се обади на лична. Все ще го спазарим някак.

Ivo Nedkov:
Идеята да се ползват различни гари е много добра!
На твоя макет могат да сменят и светофорите:
Така лесно и бързо се получава различна обстановка,
т.е. макета ти става с две и повече лица.
Поздавления за хубавите гари и къщички!  :clapping:

TANO:
Тия вуйчовци от Снимка.бг явно няма да си оправят бакиите, та реших да действам аз. Хванах иглата и къде сам, къде със съдействието на админите(много им мерси) позакърпих тая тема. Така също и някои други мои теми - автомобилната колекция, темата за Юнаците , както и в темата за сградите от Симона. Приятен ден :hi:

pavlinbg:
Поздравления за макета!  :hi: Мисля, че си успял да използваш в максимална степен пространството, като същевременно всичко /подвижен състав, сгради/ е подбрано и приспособено много внимателно. На мен много ми харесва! Но да те попитам с каква боя пребоядиса гарата и с какво я нанесе ?

TANO:
Двете гари на големия макет не съм ги боядисвал - такива са си от малки. Но съм си купил и тази:
http://www.auhagen-shop.de/product_info.php?info=p41_bahnhof-floehatal.html

Като и дойде времето да я сглобявам, задължително ще я изпръскам с аерографа, щото цвета и е един такъв...никакъв. На живо даже ми розовее леко.

Трите гари за малкия макет са пръскани, две от тях - предварително измазани. Справка - по горе. :drinks:

П.С. Боята е на Ревел, ама утрепи ме не помня кой номер. Цвета и беше много тъмно жълт, чак оранжев и съм я разреждал с бяло сатенено, ей така на око. Т.е. всяка гара е с различен отенък, но то пък не е и задължително да са абсолютно еднакви на цвят.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия