Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Осветление на вагони

<< < (9/21) > >>

Сaprycorn:
Аз лично, предпочитам вагоните да са без осветление. Мисля, че истинската красота на влака е на дневна светлина

mill:
Аз пък се отказах,взех за два вагона осветление,от това с пластините-като седи на едно място бива,като тръгне влака обаче става дискотека ;D.Ако попадна на фабрично осветени вагони,може.А Ицо да не забрави да сложи снимка,да видим как се е получило ;)

XRISTO:

--- Цитат ---А Ицо да не забрави да сложи снимка,да видим как се е получило
--- Край на цитат ---

Ще щракна,стига да стане скоро.Сега пък се закучи работата с платките.Нямам си на идея с какво да ги рисувам и да ги ецвам.Имам опит от едно време,тоест отрицателен опит.С ацетонова боя и азотна киселина.Мъчил съм и с някакъв ацетонов фулмастер-същата мода.Стават недодялани,с прекъснати и криви писти,а тук ще се запояват фини работи и ще се наложи да се сложи просто една линийка за изолация между пистите на които ще запоявам светодиодите,а не знам дали ще стане като хората.Някой ако се е занимавал с такова чудо,ама с някакви по-съвременни методи,защото старите съм ги пробвал-неуспешно.  ???
А иначе на тавана на вагона съм лепнал фолио.На схемата е дадено,че диодите са обърнати към тавана и той служи като рефлектор.И аз смятам така да експериментирам,но ако се окаже тъмничко-лесно мога да сложа платката надолу.  ;) И седящи човеци ще трябва да си търся,защото като е осветен се   фрапира празнината на вагона,което е неестествено.  :P ::)

Adrian:

--- Цитат на: caprycorn link=topic=588.msg6896#msg6896 date=1213403285 ---Аз лично, предпочитам вагоните да са без осветление. Мисля, че истинската красота на влака е на дневна светлина

--- Край на цитат ---

Амин!
Като махнах всички осветления и спах 2 дена нон - стоп !

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=588.msg6899#msg6899 date=1213425170 ---
--- Цитат на: caprycorn link=topic=588.msg6896#msg6896 date=1213403285 ---Аз лично, предпочитам вагоните да са без осветление. Мисля, че истинската красота на влака е на дневна светлина

--- Край на цитат ---

Амин!
Като махнах всички осветления и спах 2 дена нон - стоп !

--- Край на цитат ---
;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия