Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Осветление на вагони

<< < (10/21) > >>

pach:
Греца (няма офис - системата от четири диода за изправяне на променливо в право напрежение е кръстена така май по името на някъв...) си е задължителен(чети внимателно по-горе , поне два пъти го казвам защо) и при двете системи на захранване ,аналогова и цифрова...
 ::) :-X :-*

XRISTO:
Ок.(за греца без офис ;D)Щом е задължителен - слагам.Сега се мъча да изсека пътеки в текстолита , ама става бавно,защото освен многото странични ангажименти съм захванал ремонта на 2 локомотива,сглабянето на 1 на части(BR03 от Адри) и поправката на стрелки,които са ми повредени,както и монтажа на осветлението.Направо си е  е...о женския родител!  ;D ;D ;D

XRISTO:
Дали бих могъл да пробвам някакъв блоков грец,например такъв :

По лесно ще се вмести във вагона от четири диода.Само не знам дали би издържал на 9-10 диода товар.Иначе гетинакса е изсечен - с линийка и шило стават превъзходни писти.

pach:
Да , напълно те устройва. :)
При максимален ток през него от 1,5 А , ще можеш да захранваш 100 бр х 15 mA/бр.=1,5А светодиода!!! :o
Интересен вагон би се получил - със 100 (но не повече ;)) светодиода ,но пък ако успееш да ги събереш всичките , кокакола ряпа да яде с нейните коледни камиони!!!
 ;D ;D ;D ;D ;D

XRISTO:
А-а-а-а,те 50  са за 5 вагона,а другите-резерва,може да си купя и други вагони,даже е почти сигурно ,че ще си купя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия