Владо, защо пък това го разбираш като критика????
Беше по-скоро похвала и повярвай - уверявам те, че се радвам за бившия си клуб.
Впрочем пари имаше и за трите мащаба (поне по бюджетно разпределение) още миналата година,
доколкото тогава все още бях член на клуба, но модули и макете в ТТ и N , май все още няма!?

Тези на Владо и останалите "четници" в бившия ми клуб са всъщност изработени от Топалов (още един бивш член)
и просто сега "излизат" на мода - нали?!!!!(а платени на частно от собствениците им)
За да не се хвърляш в излишни спорове и да смяташ, че тук става въпрос за критика,
мога да те уверя, че имате цялото съдействие на всички бивши членове от Клуба,
по въпроса за модулите в ТТ - и в частност на BGTT - разработката, така или иначе вече е направена,
сега остава и модулите да уеднаквим - все пак нали (надявам се) заедно да ги "навържем" на таз годишната конференция!?!?!?
Впрочем ако не сте пуснали "нови" модули, значи и съвместимостта им е гарантирана
- все пак са правени по проекта на г-н Топалов!!! Що се касае до механичната част.
Колкото до електротехниката и електрониката (евентуално), ако и знам че това е така,
защото съм направил платките и кабелните форми за ВСИЧКИ съществуващи модули,
а вие запазите направеното до сега,
значи и тук няма да имаме никакви проблеми, надявам се.
Точно за това се израдвах на емоционалното заключение на г-н преседателя,
от неговия пост по-горе!!!!
Критика няма - има радост от съвместно ....

"узряване" както казваше Спас преди Клуба!!!

ПП. Владо, пак повтарям - не желая да споря, особено като ми преиначаваш думите!!!