Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау
XRISTO:
Ами че пича откъде да знае, че пратката е получена?Първо да му пиша, че пратката е получена ли? :pardon:
misho_tabakoff:
А бе Ицка, мисля, че говорим на разбираем български език ...
Ти сам казваш, че има случаи, когато ти пуснеш твоя глас за продавача за получената стока, а той не гласува за теб!!!!!!
Дреме ти на шишарката дали пичът е разбрал дали ти си получил вече пратката или не! Той е длъжен да ти пусне фидбека мигновено щом е получил парите по сметката си!!!!
Ти пускаш твоя фидбек след като си получил пратката. Обаче сам виждаш, че нямаш никаква гаранция, че онзи ще ти пусне фидбек за получените пари даже след като ти си му пусна фидбека за получената стока. Надявам се да си ме разбрал вече.
Така че последователността е следната:
1. ти си плащаш стоката.
2. продавачът ти пуска неговия глас за теб.
3. ти получаваш стоката
4. ти пускаш твоя глас за получената стока.
Иначе казано, ако онзи не спази т.2, защо ти трябва да се чувстваш задължен да спазиш т.4?!?!?!? Всъщност спази му т.4, но под формата на негативен фидбек.
XRISTO:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=616.msg30876#msg30876 date=1257700313 ---Той е длъжен да ти пусне фидбека мигновено щом е получил парите по сметката си!!!!
--- Край на цитат ---
Виж, това ако го пише някъде из правилата - може.Просто не съм наясно с езика и не знам дали има подобно правило.Но едва ли има, защото до сега само един ми е пратил фийдбек след превода на кинтите.Другите след това, а някои дори след като аз им пратя фийдбек.Имах един интересен случай - печеля търг, на другият ден печеля същият лок двойно по-евтино и помолих този пич, със скъпият да разтрогнем сделката.Беше свестен и се съгласи без проблем.Най - странното е, че след седмица ми прати положителен фийдбек. :yes:
misho_tabakoff:
Правила няма за фидбеците, тук говорим за съвсем човешко отношение. аз вече не им цепя басмата, защото ми писна да пускам фидбеци, и ония после да си питат оная работа.
Иначе наистина има свестни хора в еВау.
Ала по-добре избягвай да играеш нещо в еВау, когато виждаш, че ще падне скъпо. Защото след като продавачът анулира сделката по твоя молба като в случая, той губи възможността да си продаде стоката и трябва да я обяви отново. А ако ти не си бил играл, следващият след теб е щял да спечели търга.
XRISTO:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=616.msg30880#msg30880 date=1257701999 ---Ала по-добре избягвай да играеш нещо в еВау, когато виждаш, че ще падне скъпо. Защото след като продавачът анулира сделката по твоя молба като в случая, той губи възможността да си продаде стоката и трябва да я обяви отново. А ако ти не си бил играл, следващият след теб е щял да спечели търга.
--- Край на цитат ---
Тук си прав, няма да се повтори.Беше една от грешките на грийнхорна. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия