Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау
nilfe:
Добре как да подходя, откъде да взема личният му имеил. Дай някаква идея.
misho_tabakoff:
На всяко съобщение, изпратено ти в еВау, ти получаваш уведомителен мейл. Ако на този мейл дадеш REPLY, и при условие, че изпращачът на съобщението не е указал изрично да остане анонимен, горе в полето на получателя ще прочетеш мейла на човекам различен от @ebay.com, или @ebay.de и т.н.
Другият вариант е да помолиш човека през еВау да ти даде мейла си.
nilfe:
Благодаря за съвета Мишо. Не съм се сетил за това. ;D
XRISTO:
Ето още имена:
edwiges321 - беше коректен, стоката точно по описанието и доставката - бърза.На това отгоре се договорихме за пакетна доставка(не питайте как - с моите езици... почнах на немски, но пичът премина на английски - явно нищо не отбира от моя немски. :lol: и с моят развален английски... :haha: Бая търпелив се оказа пичът. :good:)
zockmaster106 ,cargo365 , и въпросният u.w.b са железни, за последният вече е обяснено, само потвърждавам същите наблюдения като колегите. :hi:
nilfe:
Искам да обърна внимание на следното: ЗА БОГА НЕ ТЪРГУВАЙТЕ В ИБЕЯ С АВСТРИЙЦИ. Всичките са тарикати и стоката не е описана коректно. Последният от когото се опарих е konflikterhellung. Както се разбира от никнейма човека създава конфликти чак до ада. Това го разбрах в последствие. Та единият ден играя за някой негови неша печеля две, и хоп двойна тарифа за транспорт от обявената. Пиша му аз че не е коректно, а той нагло ми заявява, че това са тарифите на Аустрия Пост. Отивам аз на сайта им да се уверя и естественно намирам човешки тарифи, но се оказа според него, че не е така. След два дена пак играя за негови неща и печеля четири, с презумцията да си разтоваря малко високата такса (на повече бройки). Но отново хоп и двойна тарифа, новите неща на отделен инвоис с нова такса за транспорт. Пиша му аз молейки го да обедини двата инвоиса с една такса, но отговор няма. Помолих Ибея за съдействие, но ми отговориха, че по принцип всеки аукцион си е сам за себе си и зависело само от продавача дали ще ти таксува транспорт за всяко спечелено нещо поотделно или заедно и ще ти ги увие и изпрати поотделно. Та това ми е мисълта, избягвайте да пазарувате от измисленни австрийски БЕКОВЕ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия