Имах една учителка по математика, грязен мустакат злобен бабишкер - милка бояджиева се казваше (нарочно пиша с малки букви името на това нищожество, но омразата ми към нея е още от 8-ми клас и до момента не е никак намаляла, а това са вече 20 години), та тя не знам до колко ме научи на смятане, но като цяло си се поизклатил

Плащаш 62,90 еврака за Тауруса при официална цена от сайта на Пико 63,99... Дотук добре - даже си на далавера с 1 евро и 9 цента, но от там следват другите разходи. Имаш 15 евро доставка, което както сам си написал и пресметнал прави 77,90... А 77,90 > 63,99... Към тези 77,90 можеш да прибавиш и още онези 4 български левчета, които ще трябва да изкашляш в Международната разменна пощенска станция при Софийската митница...
А ако отидеш при онзи симпатичен чичко в малкия Цум и си поръчаш и платиш един Таурус плащаш цената обявена в официалния сайт на Пико от 63,99 евро, като доставката (обикновенно от около 2-3 седмици) си е за негова сметка и не плащаш нито стотинка повече от цената на самият локомотив, даже напротив, не знам каква му е играта с Пико, но ако си поръчаш и платиш Тауруса предварително - прави и 10 % отстъпка, което ще рече че щеше да ти излезе 57,60 евро. От което както следва 57,60 < 77,90 Евро + 4 лева...
От цялата тази операция си 20 евро вътрешно отделение, което си е един приличен вагон примерно...
Пиша ти всичко това не за да разваля радостта ти, а за да те предпазя от други такива бъдещи задни ножици с твърдо падане, и-бей не винаги е далавера както на пръв поглед изглежда.