Аз най напред питах моя доставчик от Австрия. След като се свърза с Тилиг, от там му отговорили, че локомотива не се произвежда вече и не могат да се ангажират да кажат дали изобщо ще се произвежда. Възможно е заради безкрайните проблеми свързани с неговото производство. от Ръчкането във форума и по нета намерих Tренулете, обаче от адресите там никой не отговори, тогава някой пусна нейде няква друга връзка с тая фирма, от която получих отговор и фактура, която след плащането тръгна заедно с моделите към мен. Пратката дойде за около седмица, много добре опакована, със два сертификата единия е на мое име но не мога да разбера за какво става дума, а другия е гаранционния сертификат. От първия поглед, на модела, мога да кажа че е добре детайлиран включително и кабината. Като му направя и механични проби ще мога да кажа и какви са проблемите с балансирането. Липсват двете черни линии които опасват бялата ивица по корпуса, обаче това не ме интересува, пред вид пребоядисването. Обаче този сив цвят е направо стресиращ! Не знам на кой му е дошло на акъла да избере точно такова боядисване на оригиналния локомотив на CFR.
Нашите са много по-красиви в нашата си разцветка.