Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
eurostar:
Както казва LI "всичко е напред, назад е само поука".
Скицирах трамвайното трасе.
Ще има 6 спирки, но още не знам точно къде, докато не сложа и асфалтовите пътища.
jopeto:
Добре, дошъл Жорж! Радвам се, че си отново тук!
Със Страсбург, имаш голям проблем! Гарата е много атрактивна и от двете си страни, за това трябва да измислиш начин да седина на макета, така че да се виждат добре и двете. А относно депото и многото влакове , предвиди новият макет да има т.н. "мазе". Горе долу знам какви сгради имаш и ти знам депата. Като се видим ще споделя една идея, понеже е дълго и широко.
eurostar:
--- Цитат на: jopeto link=topic=700.msg118843#msg118843 date=1590233747 ---Добре, дошъл Жорж! Радвам се, че си отново тук!
--- Край на цитат ---
Предполагам, че имаш предвид форума, защото физически още съм в Индокитай. Надявам се по-бързо да се върна в Европа и да се видим. Ще остана в Париж поне два дена да се заредя с фантазия. Ако билетите не са прекалено скъпи, ще отскоча до Страсбург с TGV-POS, да разгледам тези стъкла на гарата на живо и въобще целия град. Не съм бил там от 1992 г.
eurostar:
Скицирах и гарата Баден-Баден. Има и товарна гара отделно. Започнах трасето на теснолинейката и сега следва най-сложното - да го кача в планината. Мястото е крайно недостатъчно (оцветено в зелено на скицата), но ще направя различни опити, пък да видим.
eurostar:
Направих една скица за теснолинейката и лифта. Аз работя само със стрелки и флекс релси. В действителност кривите ще бъдат по-елегантни, отколкото на скицата. По-лесно ми е да работя с пръсти, отколкото с мишка:))
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия