Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
eurostar:
Гарта горе е съвсем малка 190х68 мм. Не съм я сложил на скицата, защото не знам още от коя страна на пероните ще стои. А нейният перон фабрично е в крива, така че възможности много. Ето я:
https://estore-sslserver.eu/joes-modellbahnlaedle.net/epages/47262d5b-44ed-4caa-8f07-2a715f08b03b.sf/sec5e5c98b8fc/?ObjectPath=/Shops/47262d5b-44ed-4caa-8f07-2a715f08b03b/Products/232541
Имам много хубави снимки точно за планинска гара и хижите наоколо, но са в компютъра в София. Ще ги разгледам пак, като се прибера. Много са идейни.
eurostar:
Имам нужда от професионално мнение относно сигнализацията. Имам 60 семафора (различни), но за схемата съм ползвал една и съща картинка. Номерирал съм ги за улеснение на дискусията. Тези от номер 60 до 65 с виолетовата светлина ги нямам, но това си е моя грижа.
Въпросът ми е правилно ли са разположени? Трябва само да имате предвид, че във Франция и Швейцария семафорите са разположени от лявата страна. На моя макет движението по всички линии е в двете посоки, а не само ляво.
pavlinbg:
--- Цитат на: eurostar link=topic=700.msg118901#msg118901 date=1590638422 ---Имам нужда от професионално мнение относно сигнализацията. Имам 60 семафора (различни), но за схемата съм ползвал една и съща картинка. Номерирал съм ги за улеснение на дискусията. Тези от номер 60 до 65 с виолетовата светлина ги нямам, но това си е моя грижа.
Въпросът ми е правилно ли са разположени? Трябва само да имате предвид, че във Франция и Швейцария семафорите са разположени от лявата страна. На моя макет движението по всички линии е в двете посоки, а не само ляво.
--- Край на цитат ---
Така трудно може да се каже дали всеки светофор си е на мястото, все пак са 60. Според мен трябва да се тестват в реални условия. :) Без претенции за професионализъм и с уговорката, че не познавам в детайли организацията на движение във френските и швейцарските железници, ще си позволя да ти дам следните съвети:
При поставянето на светофори не трябва да се нарушава габаритът. Ако има проблемни места, постави приземен светофор (предполагам има такива в N).
Не е задължително на всеки коловоз да има светофор. Напр. при излизане от депо с няколко коловоза може да бъде поставен само един общ маневрен светофор (за всички коловози в депото).
Разбира се трябва предварително да прецизираш на кое място какъв тип светофор да поставиш (входен, изходен, предупредителен, маневрен). За изход/вход към депо или клонов участък трябва да е маневрен ( а не изходен/входен).
По мое мнение на долната гара, трябва да има маневрен светофор и непосредствено преди входа на депото (първата дясна стрелка). Светофорът в началото на коловоза към депото (след лявата стрелка) трябва също да е маневрен. По този начин ще можеш да ползваш правия коловоз водещ към депото като типично маневрен. Забелязах, че имаш прекалено много приемно-отправни коловози и малко маневрени. Можеш да помислиш да прекроиш някои от тях. Всичко зависи от концепцията ти, но без маневра няма влакове. :)
pavel75:
Наистина за депото може да е само един светофор. То е оформено като отделен маневрен район и движението в него не пречи да приемно-отправните коловози. Когато е така в маневрения район може да си правиш свободно маневри, а чак когато трябва да излезеш от депото ти трябва разрешителен сигнал.
При светофор на всеки коловоз за всяка маневра трябва да се чака разрешителен сигнал.
eurostar:
Благодаря за съветите. Няма да има нарушаване на габаритите. Голяма част от семафорите ще висят във въздуха от общо "П" или "Г" образно съоръжение. Където сте казали (в депата и на сточна гара) могат да бъдат приземни и по-малко на брой. Относно маневрените коловози, когато строя гарата реално, винаги остават някакви сантиметри, а на плана изглежда различно. Така че при възможност, ще увелича маневрените коловози при самия строеж.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия