Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

ЧС4 и други Украинско производство

<< < (3/4) > >>

jopeto:
http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/data/products/big/10584.jpg

pach:

--- Цитат на: jopeto link=topic=716.msg9388#msg9388 date=1220299927 ---"Гончар" Съм го срещал из сайтовете ! Трябва да се поровя малко, има една  чешка фирма в ТТ дето "кърти мивката"! Имам един-единствен вагон на Пересвет и за цената му не съм очарован от качеството.  А чехите предлагат и пласерки и мутриси и кьофчета едни огроми дизели дето не им знам номенклатурния номер ама съм виждал много от тях в Сърбия.

--- Край на цитат ---
Този вагон в ТТ ли е?
Щото на една сбирка видях цистерните на Пересвет но в НО и бяха страхотни.по думите на собственика ми тук именуващ се Гервасий , това са му най-детайлните вагони (запада ряпа да яде) .А Гервасий не е човек който да няма подвижен състав и поглед над нещата...

Gervasii:
цистерните в НО (руските модели) наистина са супер но са на Онега не на Пересвет. Пересвет са само в ТТ и изглеждат супер и има неща които с кеф бих си взел ако бяха в НО но за съжаление така е в живота няма пълно щастие :( :( :(.

jopeto:
В ТТ е вагона администрация DR. Саморазтоварваща платформа за чакъл и баластра (модела си е статичен) Ако не беше DR даже нямаше и да го взема. Виждал съм на живо - Пересвет автовагони, циментовоз с кръгли бункери и  DB  cargo телескопичен вагон в ТТ. Цените са по високи от Tillig и ги предлагат в кутии от видеоакасети ! :D (без майтап-това!) Нещо не се ориантирани в пазара.

pach:
Грешката си е изцяло моя - Пересвет или Омега , все пак поне страната съм запомнил... :-[
Хах , това за кутийте от видео касети си е голяма идея за ТТ...ама аз вече съ направих витрина ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия