Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Модули на EMPEROR и misho_tabakoff

<< < (8/14) > >>

Adrian:

Леле,, нищо не разбирам  :o

pach:
Мда , а сега сериозно.
Нещо първият аргумент не ми влиза в главата - модули...?специфично...? :-X
Обаче вторият ме разби - това за гърбовете си е идейка  ;) но пък тя е неприложима около ваште модули , щото те са в завой - за да имат долепени други модули на гърба си , то другите ще трябва да имат огледално разположение.Тоест ако вашите са огънати в посока към изток на североизток , то "залепените" ще трябва да са в посока от югоизток към изток.До тук нищо лошо , тъкмо ще има както и изпъкнали , така и вдлъбнати модули.Обаче това не би могло да се осъществи точно при гърба на вашите модули щото :
І.Ако след вас има продължение на завоя в същата посока , до обръщане на 90 (или дори 180) градуса , то вътрешните модули от към гърба ще трябва да имат радиус на релсите с 50 см-по малък! Това пък ни нарушава желанието и стандарта за 1000 мм-трови радиуси.
ІІ.Дори да остане на 45 (или 90) градуса завоя - бая модули ще трябва да извъртим по "залата" (пък била тя и опразнен басейн :)) за да се върне трасето на магистралата толкова плътно , че да ги залепим гръб в гръб .
И тук ми идва една спомагателна идея - нещо като ухота на Жоро , но с двойно трасе на магистралата което се връща на изходна позиция (в посока изток - запад) в страни на 50 и няколко си сантиметра , или по-точно се завръща на растояние равно на междуосието на два залепени гръб в гръб модула.

Adrian:

еее, разговърът умре... :'(
добре си минаваше следобедът!

pach:
Не е-бе  :-[ тоест не е умрел - има нова тема в раздела.
Тук си е темата за двата нови модула!!!
Да не спамим  :P :-*
 ;D ;D ;D

Жоро:

--- Цитат на: Adrian link=topic=758.msg9876#msg9876 date=1221652591 ---Туй със сигурност Алис Купър ще да е !  ;D :o

--- Край на цитат ---
Не бе Адри. Нали си гледал каубойски филми. Там таман ще почнат да се стрелят главните герои и изкача гробаря с метър в ръце и им сваля мерките в движение ;D

--- Цитат на: Adrian link=topic=758.msg9879#msg9879 date=1221653634 ---Леле,, нищо не разбирам  :o

--- Край на цитат ---
Станахме двама. Паце това последното на края нещо не вденах.

--- Цитат на: pach link=topic=758.msg9881#msg9881 date=1221654308 ---И тук ми идва една спомагателна идея - нещо като ухота на Жоро , но с двойно трасе на магистралата което се връща на изходна позиция (в посока изток - запад) в страни на 50 и няколко си сантиметра , или по-точно се завръща на растояние равно на междуосието на два залепени гръб в гръб модула.
--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия