Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Модули на EMPEROR и misho_tabakoff
pach:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=758.msg9899#msg9899 date=1221659090 ---Ех като ти се хванал за тия 500мм широчина... може да е по-широк -> по-голям радиус ;)
А за обръщателното не четеш бре... отцепих го в отделна тема. И линк даже съм ти дал в горния пост...
--- Край на цитат ---
Га четох линка го нямаше - ако искаш смени името с името по т.3 от общото обсъждане за клуба.Тоест нещо от рода на "Обсъждане на план за модулните развития като клубно цяло" или пък направо "План на клубните модули - схеми"
За радиуса на издутите ви напред модули разбрах - от там и радиуса на релсите може да е още по-голям.Но каквото и да правиш си обвързан със стандартните чела при връзката с другите модули , така че горното математическо пресмятане си е напълно валидно.
Ще кача чертеж при другия...
EMPEROR:
Ако и така не ме разбереш, мисля че няма да има смисъл да продължаваме спора, защото говорим на различни езици. Колкото от по-рано почнеш завоя, толкова по-голям радиус имаш ... толкоз от мен по темата :) Кафявото е твоя вариант, червеното, което се опитвам да ти обясня.
ivo:
:) Правила трябва да има! Но да не забравяме и за свободата. Все пак свободата на фантазията ражда нестандартни и уникални неща. :) това е и хубавото на хобито ни ...
Жоро:
Аз предлагам, след като мина размяната на мнения, да оставим двамата модулисти да осмислят казаното, евентуално да променят коментираното и, ако имат нужда от допълнителна помощ, да се отзовем. Да дадем възможност на първия функционален модул да се роди. В противен случай, той може и да не види бял свят. Как ще се получи, добър или лош, не е толкова важно в случая. Важен е опитът, който ще натрупаме всички.
pach:
Хах , аз не споря , пък се оказа , че не мога да разбера обясненията .
Сега от последният чертеж по-горе , вече всичко е ясно!!!
Успех , и чакам(е) с нетърпение новите два модула!!!
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия