Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (7/50) > >>

Vlado:
Като гледам не съм само аз юристът в групата, така че като назреят нещата ще избацаме така делата, че всичко ще е наред.
Step by step

EMPEROR:
Обаче помещението със СОТ е наистина важно нещо... и то по възможност голямо и не на последно място... сравнително близко на всички ни. Което вече става интересно... Както и обособено място за "направи си сам" или някаква импровизирана работилничка... Трябва да е и с наистина добра изолация. И по възможност да не е в сграда предвидена за бутане след месец два или пред разпад...

Der Hetzer:

--- Цитат на: Жоро link=topic=790.msg9908#msg9908 date=1221660362 ---Кажи си думата br118!

--- Край на цитат ---

Всичко е много хубаво като идея, но само до там, звучи като красива приказка. Предполагам сте се подсмихвали дяволито в очакване да ви разкажа точно такава, но лично аз съм песимист и за момента не искам да изпадам в подробности защо, за да не бъда в последствие обвинен че съм повлиял на някого/някои, когото/които и без това от дзифтарска гледна точка или други техни си съображения не биха се включили в подобно начинание визирайки евентуално написаното от мен като основни доводи и причини за пасивността им. Утре като се видиме ще кажа какво имам предвид, диалога на живо и обсъждането на настоящите и бъдещи проблеми винаги е по-изчерпателен отколкото написаното, a нещо софра привечер?  ??? ::)

Жоро:

--- Цитат на: br118 link=topic=790.msg10017#msg10017 date=1221836098 ---... a нещо софра привечер?  ??? ::)

--- Край на цитат ---
Ей, подкокоросник!!! Не така, че ако знаеш какъв мерак имам за една мешана с няколко бира, та знае ли се. Ама теб после ще те пратим да лепиш гипскартон и бъркаш замазка.

Сaprycorn:

--- Цитат на: br118 link=topic=790.msg10017#msg10017 date=1221836098 ---
--- Цитат на: Жоро link=topic=790.msg9908#msg9908 date=1221660362 ---Кажи си думата br118!

--- Край на цитат ---

Всичко е много хубаво като идея, но само до там, звучи като красива приказка. Предполагам сте се подсмихвали дяволито в очакване да ви разкажа точно такава, но лично аз съм песимист и за момента не искам да изпадам в подробности защо, за да не бъда в последствие обвинен че съм повлиял на някого/някои, когото/които и без това от дзифтарска гледна точка или други техни си съображения не биха се включили в подобно начинание визирайки евентуално написаното от мен като основни доводи и причини за пасивността им. Утре като се видиме ще кажа какво имам предвид, диалога на живо и обсъждането на настоящите и бъдещи проблеми винаги е по-изчерпателен отколкото написаното, a нещо софра привечер?  ??? ::)

--- Край на цитат ---
Може би от моите думи съШто лъха малко песимизъм, но все пак да припомня, 4е такъв клуб е имало преди около 25-30 години. Не знам подробности, но познавам много добре някои от 4леновете на тогаваШния клуб, и не много топлите отноШения помежду им! Силно се надявам бъдеШтият клуб да НЕ повтаря греШките на тогаваШтния.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия