Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Книгата на Юри Ботев

<< < (3/15) > >>

XRISTO:
Ами ако я има в електронен вид , нека вкара някаква оферта и аз ще си я купя,все едно че е обикновена книга,пък ще си я принтирам лично за мен.

Adrian:
изказвам се съвсем добронамерно ( все пак и аз съм автор) (обаче на музика  ;D)
Това е книга , бая труд !

KRAKOMOBILA:
Подкрепям Adrian. Пък и книгата не е ли на хартия... нещо и липсва. Друго си е добре оформена на хартия да си я хванеш когато ти трябва да прочетеш каквото ти трябва. А ако е на компютъра какво ? Разваля ти се компютъра и тва е няма книга,  няма нищо :)

XRISTO:
Не  сте прочели изглежда това,което съм написал ,внимателно.Имам в предвид да си платя все едно,че си купувам книга от магазина - ще рече,че няма да си прави труда да я издава,а ще си вземе чистата печалба от този един екземпляр.Това го искам,защото видях старата книга и според мене е нещо изключително полезно.Значи новата сигурно е още по - хубава.А и той не се знае кога ще намери някой издател,защото това е специализирана литература и нали се сещате,че читателите на такава са ограничен брой хора в България .  :-\

Adrian:
Всичко е ок , ясна е картинката ; аз пак питам колко струва 200 бр тираж ? 'щото може да се организираме и да съберем парите - нали пак за хобито ги даваме ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия