Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Книгата на Юри Ботев

<< < (9/15) > >>

Vlado:
Понеже не е в природата ми да пускам неясна откъм сбъдване информация, мълчах до сега, но ще пусна под сурдинка, че Юри Ботев прави опити да публикува последната си книга за жп моделизъм - подобрено издание на първия му труд. Това разбрах при последното ми гости при него малко преди Нова година. Можем само да се надяваме да успее!  :hi:

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Erdinch link=topic=80.msg16512#msg16512 date=1231188675 ---Относно книгата на Юри Ботев щом има нова за печат защо примерно специално за нас феновете на това прекрасно хоби да бъде закупена за някаква сума 1 брой разбира се
готова или във суров вид и не си я размножим.

--- Край на цитат ---
Колега. Издаването на една книга не е само разпечатването и. Тук има вложен творчески труд. И въпросът би звучал по-коректно "дайте да се организираме и който иска да си купи тази книга".

Да не забравяме, че все пак има авторски права (г-н "Ь" може да ти обясни тези неща най-добре). Това е труд, който е редно да се заплаща. А така като купим една бройка и я размножим какво правим - подиграваме се с човека. А не е редно. Да, и аз имам книгата в електронен вид, но с най-голямо удоволствие ще си купя новото издание без да се замисля.

pach:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=80.msg16570#msg16570 date=1231252696 --- Да, и аз имам книгата в електронен вид, но с най-голямо удоволствие ще си купя новото издание без да се замисля.

--- Край на цитат ---
Абсолютно всеки тук , ще го каже точно така...
един пример за "дежа вю" - нещо вече случвало се...
 :superstition:

pach:
Хм , :victory: едно уточнение - аз я имам и в чист вид (но съм си я направил с твърди корици  :blush2:)
 :yes:

Erdinch:
Ок извинявам се за изказването си

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия