Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Книгата на Юри Ботев
XRISTO:
А аз я нямам в оригинал и макар да я имам ксерокопирана(след дълго прекарване през Abby и редактиране на WORD -ските файлове)бих я закупил с огромно удоволствие(стига да не е като някои технически книжки - по 50 лева и нагоре). :)
AleksPrograms:
Има ли я някъде в Интернет цялата тази книга. Без значение е дали е стар вариант или нов?
Erdinch:
Здравейте на всички фенове на това хоби.
Просто исках да попитам дали е излязла новата книга на Юри И. Ботев
Железопътен моделизъм.
pach:
--- Цитат на: Erdinch link=topic=80.msg27267#msg27267 date=1249301574 ---Здравейте на всички фенове на това хоби.
Просто исках да попитам дали е излязла новата книга на Юри И. Ботев
Железопътен моделизъм.
--- Край на цитат ---
Ти къде си чул ,че ще се издава нова книга???????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Der Hetzer:
Новото издание (ако има такова) сигурно ще да е редактирано... все пак технологиите напредват, а и от към суровини и мат'рял вече изборът е по-голям. От старото издание особено любим ми беше раздела, в който се обясняваше как да си направиме сами пътнически вагон от фазер :yes: . В наши дни съществуват отливките на Тони-Еми, но той пък е засекретил дяволската смес и нейните съставки по-усърдно от американците дето си крият рецептата на Кока-Кола... :spiteful:
Другият любим момент в книгата беше за направата на планини от мачкани вестници и туткал :wild:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия