мерси много liubo,
Имаш ли в момента някакви декодери, които са ти налични за NEM 652, колкото може по-малки, за ТТ(незнам за N да не е много малко като Амп.) звук и контрол, възможно с най-много допълнителни функции
искам да купя един за проба и дебъг.
Или остава само опцията с поръчката и пристигането след известно време ?
От малките декодери имам DCX70-2D който е с размери 17x11x2,6 mm (L/B/H), макс. ток през мотора 1А, пиков за 5 сек 1,5А, има два допълнителни функционални извода(с монтирани проводникови изводи).

Имам също DCX74-2D с размери 13x9x1.5mm (LxBxH), макс. ток през мотора 0,8А и пиков за 3сек до 1,6А.

Има предвидени изводи на платките за допълнителни функц. драйвери и изходи но не са монтирани по габъритни съображения(тази страна на платката по принцип е хубаво да е празна, но при желание могат да се монтират въпросните транзистори). Можеш да видиш как изглежда "плоската" част на този декодер на тази снимка

Относно звуковия, имам SL75 с размери 24/9/3.3 mm (L/B/H) с продължителен ток 0,8А, и пиков за 3сек 1,5А, има два допълнителни извода за функционални устр-ва, включително и 5V (за серво управления примерно)
Монтажа на такъв декодер можеш да видиш тук
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1833.0.htmlЩом успяхме да го вградим в N-джийски тендер во главе с говорителя, предполагам в ТТ нещата ще са доста по-лесни. На практика по света и у нас няма по-миниатюрен звуков декодер(доколкото имам информация).