Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Ebay
KRAKOMOBILA:
Момчета - благодаря на всички. За нещастие модела отпътува не за България.. отказах се на 258 евро... стигна до 294 и вероятно щеше да мине 300.
svetljjjo:
ще споделя един трик той е не по правилата но може да се ползва
Ако много искаш нещо и то обикновено е скъпо можеш да видиш каква е максималната оферта
дадена от последния наддаващ като въведеш няква огромна сума
примерно това е хубаво да стане между 16 и 13 часа оставащи до края на търгът
след това отиваш на отказване от оферта и се отказваш 12часа преди края няма проблем можеш да отметнеш грешно въведена оферта така ще знаеш каква е максималната стойност и 5 сек преди края въвеждаш макс+50 цента и печелиш
с малко късмет разбира се :lol:
pach:
Красене а какво искаше да си купиш?
Или линк към приключилият търг дай?
:hi:
Може да следим за бъдеще ако се появи нещо такова за теб!
mite:
аз пазарувам от австрийци и англичани най много. за части понякога от германия. lok-doctor на ebay не съм имал проблеми с никога.
италианците ги избягвам най вече заради цените щото са до един спекуланти.
никога по банков път. НИКОГА. само с paypal или кредитна карта иначе гориш ако има нещо. само 3 пъти съм правил задна с paypal на ebay но като изцяло доста повече. винаги е било в моя полза ако наистина имаш солиден иск.
paypal има няколко начина да имаш кредит линия с тях, и ти дава директно да слагаш покупки на тези и плащаш евентуално както си е думата. но това зависи от много неща дали може да те одобрят или дали можеш изобщо да ползваш за дадена покупка.
ако някой е упорит може да намериш добри зделки на евро модели от америка защото не са популярни там и някои минават през капките на ниски цени. пратката е около 22е от там. 1-2 седмици.
svetljjjo:
Е що го твърдиш това никога по банков път
ми аз имам над 300 покупки от немския ибей и всички са по банков път
само два пъти са ме дънили единия път човека ми върна парите един път изгорях с 3 евро щото човека се кълнеше че го е пратил може би аз съм си виновен че преди се предлагаше една доставка
като рекламни материали за 1,9 евро и аз исках нея за по евтино
иначе то за това е историята като има само положителни коментари като продавач значи няма проблем
и ако си платиш 7 евро с дхл и с проследяващ номер и застраховка хептен нема проблем
аз разбира се никога не го правя щото гледам евтинийката но пък и нещата които купувам са си евтини
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия