Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Имам нужда от помощ - поправка на вагон.
IKAR:
Извинявайте за грешката, прави сте. Просто не исках да клепам производителя, но от друга страна като има такива работи от сорта на отлепващи се прозорци, трябва да си ги казваме, за колкото и реномирана марка да става въпрос. Вагонът е BEMO и доколкото видях е точно от тези, дето имат щифтове на покрива и на късата част.
Това е вагонът. Покривът, ясно се вижда, е монтиран отделно от коша. Благодаря на всички още веднъж. Между другото успях, с много "играчка" да извадя навън отлепилите се прозорци - става въпрос за тези на преходните врати към "хармониките". Сега поне няма да дрънчат и да правят поразии из вътре. Пък ако няма как вагонът да се отвори, не е голяма загуба въпросните врати да си останат и без прозорче.
Morpheus:
Извинявам се, че пиша в темата на колегата, но прецених, че няма нужда да отварям нова тема.
Захванал съм се с реставрацията на едни вагони, но не ми е ясно как се казва една част. Става дума за следното нещо(на един от вагоните липсва от едната страна) :
Сaprycorn:
Казва се куплунг тази част.
Gervasii:
Както винаги интересен и компетентен отговор на въпос с повишена трудност. :hi:
Gervasii:
--- Цитат на: Morpheus link=topic=839.msg29853#msg29853 date=1255646106 ---Извинявам се, че пиша в темата на колегата, но прецених, че няма нужда да отварям нова тема.
Захванал съм се с реставрацията на едни вагони, но не ми е ясно как се казва една част. Става дума за следното нещо(на един от вагоните липсва от едната страна) :
--- Край на цитат ---
май и буфер липсва или виж по-горният пост за справка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия