По повод на целия огън и жупел, който се изсипва по мой адрес, мога
само да ви напомня народната мъдрост:
Кучетата си лаят, керванът си върви !
Всеки от моите критици да го разбира, както си иска.
А с Pach бих влезал в спор само когато бозата в главата му се поотаи.
Щом не можете да търпите мнението на другите, толкова
по-жалко за вас. Успех на всички и дерзайте с любимото хоби !
Въпреки , че не съм привърженик на отрицателните мнения искам да попитам нещо г-нът от Пловдив.
Кучетата явно сме всички ние , от този форум (пък нека екипа на форума да не вижда това - нали точно хората му се явяват най-толерантните в случая) които изказахме мнения различни от твоето...
Всъщност ти какво мнение имаш (май бозата не е при мен!) защото на отправените ти въпроси пряко от мен , и непряко от другите , включително и колегите - пфу , пардон ...кучетата от Пловдив , ти не даде за тия два - три дни нито един отговор , каквато и мисъл да се съдържаше в него!
Така , че на практика наистина не може и да спориш с мен , защото не смееш да си кажеш задните мисли , ами се прикриваш зад обикновенни клишета.
Колкото до керванът дето си вървял - нека да си върви , тръгнал от нищото , съдържащ една голяма кухина , и запътил се към нищото !!!
(послушай съвета на градският си и си намери книгата на Дефо , да си я прочетеш ...)
На мен със сигурност ще ми липсваш ... друг едва ли ще сглупи по този тотален начин в този форум ,и така и няма да има повече повдигане на духа от този сорт...
----------------------------------------------------------------------------
БР118 надявам се да ме направиш почетен член (тоест без членски внос) на личният ти клуб , ще се смея най-силно от всички на бисерните ти идеи!!!

...мммм и четири двуетажни секции от мен с логото на клубът ти , под надпис БДЖ!!!това като подкуп

)
--------------------------------------------------------------------------------
Един път ти го написах (архивите са живи , макар тук всичко да го замазахме...) и сега пак ще ти го кажа .
Да ме обиждаш можеш колкото си искаш , но да ме засегнеш - никога.
Аман от хора избиващи комплекси , но ти със сигурност липсваш в този свят за мен!!!