Еййй,кво става бе, :o.Рич ,майна, престани да се правиш на едноименния герой от американския сериал. >

.Кви клубове,кви 5 кинта... Ако искаш с някой от форума да си изяснявате кой е по по или най-най ,прави го на лична,ако не ти отговаря-проблема е решен! Не виждам за какво трябва да занимаваш всички.Клуб измислил,име,не знам си кво >

Трябваше да уточниш-"Аз си правя клуб,сайт,блог или там каквото си си наумил" . Направихме снимки на хубав подвижен състав,побъбрихме ,решихме да споделим с хората дето ни отвориха очите и на теб и на мен ,ти взе да се правиш на по голям католик и от папата ???.
Предлагам модераторите да поразчистят темата от излишните коментари по тяхна преценка и ако решат да затворят или направо да изтрият темата,щото въобще не съм желал да предизвикам разцепление...Като Айнщайн - укроти атома ,после бомба ...

То на човек като влезне в тая тема ,да му се отще да гледа снимки и всичко из форума.Ричи съвсем добронамерено- ако продължаваш в същия дух на общуване -в скоро време ще трябва да си смениш ника на Робинзон,дано разбираш контекста.