ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Препоръчвам ! -

<< < (7/10) > >>

pach:
Никовете ги извадих така по мое усмотрение - може всичките да са на реални хора , просто ги давах за пример.
Че не са приели твоето предложение , не бих могъл да знам (даже не знаех ,че толкова бързо е поставено на обсъждане) но можеше с едно изречение - например така :

--- Цитат ---
--- Цитат --- Цитат на: EMPEROR в 16 Март 2009, 10:05:19
Ами точно това обмисляме... Частично заключване на форума. Т.е. само определени раздели да са видими за нерегистрирани.

--- Край на цитат ---

След обсъждането на въпроса от екипа на форума - не се приема.
--- Край на цитат ---

...и точка . Така и не разбрах защо се продължи безмисленият спор  ?
Не е нужно мен да ме информирате персонално !
Но , не е нужно и да ме обвинявате в опозиция ,
на ваши решения за които дори не съм знаел!!!
Търсенето под вола на теле , не е довело до нищо добро ,
щото ще си станем като копърка в собствен сос накрая!!!
 :(

EMPEROR:

--- Цитат на: pach link=topic=883.msg21256#msg21256 date=1237210740 ---...
щото ще си станем като копърка в собствен сос накрая!!!

--- Край на цитат ---

Хахахах добре всичко е точно, само да завършваше със свинско и винско... Гервоооооооооооооооооооооооооооооооо !  :lol: :lol: :lol:

pach:
Уфффф!
 :dance1: :dance1: :dance1:
 :give_rose: :good: :good:

pach:
Видях ,че тази тема носи име за препоръки!
Та аз препоръчвам две неща:
1.От тук нататък който прави тема за ежемесечните сбирки с модули при Жоро , да бъде така добър да слага непременно датата в заглавието!!!Или поне месеца и годината!

В момента сме заформили мънинка каша , която налага четене на самата тема , щото от заглавието и не си личи кога е била...

2.Бих препоръчал на някой модератор (който не е зает) да направи същото със старите вече теми!
Тече качване на видеоклиповете (въпреки липсата на съдействие , както и поредните спънки от "колеги" тук) и е страшно досадно да чета отначало , за да сложа клиповете по местата им!!!

:hi:

pach:
Благодаря!!!!
 :good: :good: :good: :ok: :ok: :ok: :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия