Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Дискусия относно името на клубa.
Vlado:
Пламене, само се моля всички тези опити да манипулираш хората да не успеят. А ако все пак успеят, няма да преча на никой. Хобито е за разтуха, а в последно време втората дума я няма. Ама какво ли разбирам аз, нали ти си двигателят, ти си мъдрият, ти си умният. Тежко и горко...
Ето какво ще направя: Утре или в други ден ще пусна устава за разглеждане. Който иска да го приема, който иска да не. Отворен е за дискусии. Твърдя, че създадох нещо добро, юридически издържано, елегантно като стил и смисъл, но на никой няма да го натяквам. Мнозинството ще реши! А понеже виждам, че преча на нечии амбиции, нямам намерение повече да се бутам. Дерзай, Пламене, успех! Мераците ти засега се увенчават с успех. Дано е за добро! И съветът ми е добре да се подготвиш за регистрацията в съда, защото съдията не съм аз, а трето независимо лице и бая ще играе с червения химикал ако уставът остане в твоята редакция. Ама нали разбираш и от право! Ще се справиш! Успех!
pach:
Уф , нали нямам опит , та се оказа ... че анкетата за името на клуба ще приключи всъщност утре.
На останалите анкети резултата вече е ясен (може да го видите ).
Радвам се ,че и на този етап стигнахме до решения които ще се опитат да задоволят всички.
Така или иначе , до провеждането на първото (учредително събрание) темите които третират анкетите може да се считат за отворени.Всеки има право да ги оглежда и коментира , може пък нещо да не сме видяли .. или да се роди по-хубаво решение .
Предложения ще се приемат и на учредителното събрание , което (както ще е и по устав) има окончателната дума.
Анкетите бяха да ни покажат къде сме в своите виждания спрямо тези на колегите си!
;D
pach:
И така - учредителете на Клуба единодушно приеха клубът да се нарича,
"Клуб железопътен моделизъм - България"
Дискусият приключи с този резултат и темата може да се заключи и премине в архив.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия