Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Дискусия относно управлението и членския внос на клубa.

<< < (6/10) > >>

Maktub:
Ако се повтаряме, това е добре, защото означава, че стигаме до съгласие  :)

Der Hetzer:

--- Цитат на: pach link=topic=901.msg11590#msg11590 date=1224499681 ---
- Почетни членове - ясно кой и защо , освободен от членски внос , с достъп до "пълният" архив , мммм без право на глас , но при гласуване със статут на съветник-консултант!

--- Край на цитат ---

С две ръце и трите крака - твърдо против!  >:(
Дори и не ми е ясно кой и защо, въпреки че нямам нищо против никой, ми е писнало на дедовио от "богопомазани избранници". Значи примерно някой юноша беден, който фактически е без собствени доходи и разчита на сгънатите на осем двулевки дадени от родителите му за закуска, поради невъзможността да си позволява ежемесечния членски внос, дори и наличието на огромно желание за това - няма да има право на достъп до "пълният" архив и всякакви останали екстри, докато някой си със статута на "особено специален господин" ще има всичките тези привилегии напълно безплатно? Или пък някой от провинцията, който си плаща като поп, но я има я не възможността да дойде до София няколко пъти годишно фактически плаща за масрафите и харашото на някой си със статута на "специален гъзар"? Да не стане само "Много вождове - малко индианци"?  ::)

pach:
Мда , явно не на всички е ясно за кои хора става въпрос...моя грешка че не уточних...малей сега като си помисля , вие пък какво сте си помислили ...не ненеененене ееее....

Единствено , за имената трябва да уточня ,че са предложения излезнали в общи разговори между нас , и ви уверявам че са хора които го заслужават еднозначно , но тъй като не сме стигнали до там , с хората под тези имена още не е говорено , нито пък знаят... :-[

Der Hetzer:
Понеже мнениятя се редактират и вече имена не се споменават, пък и да не излезе че всявам интриги, назовавайки поименно хора без тяхното знание и съгласие, ще се възползвам от екстрата и аз да си редактирам мнението, като си запазя оригинала за себе си  :D
Все пак мнението ми си остава на същата позиция.

"Всички сме равни, но някои са по-равни от нас"

Соцреализъм

"Болен здрав носи"

Българска народна приказка

"Куче влачи рейс"

Своеобразен манифест от зората на поп-фолка

Жоро:
Любо, най-малко с теб ми се спори по въпроса за почетно членство. Затова ще кажа само, че това не е подаяние или милостиня, а израз на уважение към личността. А определения като тарикати и цървули точно за хората, които споменаваш изобщо не са уместни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия